Snel naar info voor:
Share |
Inhoud

Tent op zonne-energie

tent op zonne-ernergiemaandag 20 februari 2012 09:46

Tentkamperen en extreme luxe. Een paradox? Niet als het om de Orange Solar Concept Tent gaat. Deze high-tech concepttent gebruikt zonne-energie om je gadgets op te laden, heeft automatische vloerverwarming en 'gloeit op' als je 'm even kwijt bent.

Het Engelse bedrijf Orange (mobile service) en het Amerikaanse Kaleidoscope (product design) hebben deze Orange Solar Concept Tent ontworpen. Concept? Ja, want de tent bestaat niet. Nog niet. Maar tentkampeerders zullen toch ook best van een beetje luxe houden. En dat heeft deze tent wel.

Een speciale techniek in het tentdoek maakt gebruik van zonne-energie. Handig, want zo is je je gps of mobiele telefoon altijd opgeladen. En het kan nog gekker: de tent heeft namelijk ook vloerverwarming. Zodra de temperatuur beneden een bepaald punt komt, zal het vloerelement beginnen met warmen.

Als klap op de vuurpijl beschikt dit technisch wonder over 'glo-cation technology'. Ben je je tent kwijt? Stuur even een sms'je en de tent begint te gloeien. Zal dit de toekomst worden?

Meer informatie
http://stephenkey.com/2012/01/30/glastonbury-solar-powered-concept-tent/
«TerugVind recreatiebedrijven met RECRON-lidmaatschap


Word Lid!

Verdien uw lidmaatschap terug!
Bekijk uw voordelen.
Direct aanmelden.

Recreactie

Recreactie, hét magazine over
recreatie en toerisme
Neem een abonnement.

Contact met RECRON

Sociale Netwerken


Hoofdmenu

Snel naar info voor: