Snel naar info voor:
Share |
Inhoud

Voorwaarden ESF-subsidie verruimd

Sociaal Fonds Recreatiewoensdag 29 februari 2012

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) verstrekt subsidies aan werkgevers die investeren in de scholing van hun werknemers. Ook u, als werkgever in de recreatiesector, kunt een ESF-subsidie aanvragen van maximaal € 1.295,- per werknemer per scholingsjaar. De subsidie was al beschikbaar voor werkgevers die onder de werkingssfeer van Sociaal Fonds Recreatie (SFRecreatie) vallen. Vanaf heden kunnen ook leden van RECRON hier gebruik van maken, zoals dagrecreatiebedrijven, sauna’s en horecabedrijven. SFRecreatie helpt u met de aanvraag.

De subsidie is bedoeld voor de scholing van medewerkers via een BBL-traject t/m MBO-4 niveau. Een BBL-traject betekent dat een medewerker leert én werkt. Het jaarlijkse cursusgeld voor een BBL-traject varieert van circa € 220,- (niveau 2 en 3) tot circa € 520,- (niveau 3 en 4). Het aantal subsidiabele MBO-opleidingen is groot. Van Aqua & Leisure en Sport & Bewegen tot opleidingen in Groen, Techniek en Horeca. Klik hier voor een actueel aanbod. De opleiding kan gevolgd worden bij Regionale Opleidingscentra (ROC’s) bij u in de buurt.
Laat geen geld liggen en kijk vandaag nog naar de voorwaarden voor de ESF-subsidie in de recreatiesector. Via de speciale ESF-website van SFRecreatie regelt u het snel en eenvoudig.

Voor vragen over ESF-subsidie kunt u contact opnemen met Mirjam van der Molen, Subsidiecoördinator SFRecreatie, via mvdmolen@paritair.nl of via telefoon 0183-645035.

«Terug

Reacties op "Voorwaarden ESF-subsidie verruimd"

Geen berichten gevonden.

Archief > 2012 > februariVind recreatiebedrijven met RECRON-lidmaatschap


Word Lid!

Verdien uw lidmaatschap terug!
Bekijk uw voordelen.
Direct aanmelden.

Recreactie

Recreactie, hét magazine over
recreatie en toerisme
Neem een abonnement.

Contact met RECRON

Sociale Netwerken


Hoofdmenu

Snel naar info voor: