Snel naar info voor:
Share |
Inhoud

MobileMiles biedt nieuw ledenvoordeel: bespaar 25% op uw telefonie

Recron-leden-bellen-extra-voordeligmaandag 16 april 2012

Door uw lidmaatschap van RECRON kunt u deelnemen aan MobileMiles, het zakelijke loyaliteitsprogramma van KPN. Gemiddeld bespaart u snel 25% op uw totale telefoniekosten. Daarnaast wordt u ontzorgd door de vakkundige service ingang zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

Het merendeel van de ondernemers betaalt teveel voor telefonie. Stopt u met bellen als halverwege de maand uw bundeltegoed op is? Nee natuurlijk niet, u bent ondernemer en uw telefoon is in veel gevallen uw verbinding met uw opdrachtgevers en klanten. De meeste telecomaanbieders schermen met lage tarieven en gratis toestellen. Wat u niet wordt verteld is dat u na verbruik van de bundelminuten vaak meer dan €0,30 per minuut betaalt.

BedrijfsFlexibel SimOnly
Met BedrijfsFlexibel SimOnly van KPN betaalt u binnen Nederland maximaal €0,10 per minuut. Naarmate u meer belt wordt het tarief zelfs automatisch verlaagd naar €0,08 per minuut. Daarnaast wordt u eerlijk afgerekend per seconde en betaalt u tijdelijk slechts €3,88 abonnementskosten per maand.

Blijvend 10 procent extra korting
Als klap op de vuurpijl krijgt u als lid van RECRON blijvend 10% extra korting op uw totale mobiele kosten via Mobile Miles. Uw totale voordeel loopt hierdoor al snel op tot 25% besparing. Heeft u al mobiele telefonie van KPN? Dan verandert er technisch niets. U blijft onveranderd bellen met KPN maar dan tegen gereduceerd tarief. Ook als u nog niet mobiel belt met KPN is dit het moment om u aan te melden bij KPN Mobile Miles. U gaat dan profiteren van bellen met het beste netwerk van Nederland voor de laagste prijs.

Voordeel voor vaste telefonie
Ook op uw kosten voor vaste telefonie kan Mobile Miles u veel voordeel bieden. U ontvangt gemiddeld 25% korting op uw totale kosten, zonder risico gewoon op het vertrouwde KPN-netwerk. Telfort Zakelijk, 100% dochter van KPN, neemt de factuurrelatie over. Op die factuur ziet u duidelijk uw korting terug.

Voor meer informatie: www.mijnrecron.nl/mobilemiles (alleen toegankelijk voor leden)

« Terug

Reacties op 'MobileMiles biedt nieuw ledenvoordeel: bespaar 25% op uw telefonie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2012 > aprilVind recreatiebedrijven met RECRON-lidmaatschap


Word Lid!

Verdien uw lidmaatschap terug!
Bekijk uw voordelen.
Direct aanmelden.

Recreactie

Recreactie, hét magazine over
recreatie en toerisme
Neem een abonnement.

Contact met RECRON

Sociale Netwerken


Hoofdmenu

Snel naar info voor: