Snel naar info voor:
Share |
Inhoud

Tent op zonne-energie

tent op zonne-ernergiemaandag 20 februari 2012 09:46

Tentkamperen en extreme luxe. Een paradox? Niet als het om de Orange Solar Concept Tent gaat. Deze high-tech concepttent gebruikt zonne-energie om je gadgets op te laden, heeft automatische vloerverwarming en 'gloeit op' als je 'm even kwijt bent.

Het Engelse bedrijf Orange (mobile service) en het Amerikaanse Kaleidoscope (product design) hebben deze Orange Solar Concept Tent ontworpen. Concept? Ja, want de tent bestaat niet. Nog niet. Maar tentkampeerders zullen toch ook best van een beetje luxe houden. En dat heeft deze tent wel.

Een speciale techniek in het tentdoek maakt gebruik van zonne-energie. Handig, want zo is je je gps of mobiele telefoon altijd opgeladen. En het kan nog gekker: de tent heeft namelijk ook vloerverwarming. Zodra de temperatuur beneden een bepaald punt komt, zal het vloerelement beginnen met warmen.

Als klap op de vuurpijl beschikt dit technisch wonder over 'glo-cation technology'. Ben je je tent kwijt? Stuur even een sms'je en de tent begint te gloeien. Zal dit de toekomst worden?

Meer informatie
http://stephenkey.com/2012/01/30/glastonbury-solar-powered-concept-tent/
« Terug

Reacties op 'Tent op zonne-energie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2012

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

«TerugHoofdmenu

Snel naar info voor: