Keurmerken

Keurmerken staan borg voor extra kwaliteit

RECRON zet zich in voor keurmerken die aantonen dat vele recreatiebedrijven garant staan voor extra kwaliteit. U kunt hierbij denken aan de volgende keurmerken:

Green Key

Middel voor een milieubewust imago

Green Key is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toeristische en recreatieve branche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg op het bedrijf.
Green Key is een middel om het milieubewuste, duurzame handelen (imago) van de onderneming naar gasten, overheden en zakenrelaties te communiceren.

Financiële voordelen:

  • subsidieregelingen 
  • energiebesparing


Meer informaite 
www.greenkey.nl 
T. 0343 -  52 47 20
E. greenkey@kmvk.nl

Keurmerk Veilig & Schoon

Het Keurmerk Veilig & Schoon betekent een kwaliteitsslag en speelt een belangrijke rol bij het bevorderen van het imago van zwembaden. Er worden richtlijnen gegeven voor concrete invulling van wetgeving en branchevereisten. Met het behalen van het Keurmerk Veilig & Schoon toont het management van het zwembad aan dat bedrijfsprocessen ten aanzien van hygiëne en veiligheid goed zijn geregeld en goed uitgevoerd worden door de medewerkers. 

Meer infowww.zwembadkeur.nl, T: 026 - 339 64 10

De Blauwe Vlag

De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding. Deze onderscheiding wordt jaarlijks toegekend aan stranden en jachthavens die aan de campagne deelnemen en aangetoond hebben schoon en veilig te zijn. Het doel van het Blauwe Vlag Programma is om overheden, ondernemers en recreanten blijvend te betrekken bij de zorg voor schoon en veilig water, mooie natuur en een gezond milieu. Het mogen voeren van een Blauwe Vlag is een erkenning voor de inspanningen die de strandgemeente of jachthavenbeheerder op dit gebied heeft geleverd. Voor de toerist is de Blauwe Vlag internationaal het herkenning- en kwaliteitssymbool voor goede stranden en jachthavens.

Meer infowww.blauwevlag.nl, T 0343 - 52 47 20

Nationale Classificatie Groepsaccommodaties

De Nationale Classificatie Groepsaccommodaties van RECRON in samenwerking met Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK) is een vervolg op de classificaties die de ANWB voorheen uitvoerde. Deze classificatie wordt door bedrijven gezien als een belangrijke manier om zich te onderscheiden van collega-bedrijven. De Nationale Classificatie Groepsaccommodaties is voor zowel leden als niet-leden in Nederland.

Meer info: www.classificatie.eu, T 0343 - 52 47 20