Geheel vernieuwde Recreactie

Cover april 2012woensdag 04 april 2012

Op 5 april komt de Recreactie, hét vakblad voor de recreatiebranche, uit in een geheel nieuw jasje. Het vertrouwde blad is drastisch veranderd qua vormgeving, fotografie en redactionele inhoud. Met de wijzigingen speelt het blad nog meer in op de ontwikkelingen in de sector en de behoeftes van de lezers.

Verbeteringen in lijn met wensen lezers
Eind 2010 heeft het team van Recreactie een lezersonderzoek gehouden en dat wees uit dat Recreactie erg goed gelezen en gewaardeerd werd. Er kwamen ook suggesties voor verbetering uit. Die suggesties zijn opgevolgd, maar dat niet alleen: tijdens het creatieve proces zijn er nieuwe rubrieken ontstaan met spannende foto’s en een sprankelende vormgeving.

Vakblad Recreactie gewaardeerd en goed gelezen
Uit het lezersonderzoek kwam duidelijk naar voren dat Recreactie hét vakblad voor de recreatiebranche is:
•    Recreactie wordt door lezers gezien als het meest informatieve blad voor de recreatiesector
•    Het vakblad is de belangrijkste bron voor het verkrijgen van vakinformatie
Het redactieteam van Recreactie heeft er in dit kader alles aan gedaan om de succesvolle lijn voort te zetten. Rubrieken die al jarenlang duizenden lezers inspireren zijn behouden, zoals De Bezieling en De Visie.

Nieuwe rubrieken
Recreactie heeft vanaf het aprilnummer een groot aantal aansprekende nieuwe rubrieken. Wat te denken van Trends waarin de trends in de sector belicht worden? Of Gluren bij de buren, een rubriek waarbij mooie voorbeelden uit het buitenland centraal staan. In Bedrijven met een verhaal is er volop ruimte voor de bijzondere ontstaansgeschiedenis en prikkelende anekdotes uit de sector. Dat is slechts een kleine greep uit wat u kunt verwachten.

Meer informatie
Als u de Recreactie niet ontvangt, vraag dan een proefexemplaar aan via communicatie@recron.nl.

« Terug

Reacties op 'Geheel vernieuwde Recreactie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2012 > april