MobileMiles biedt nieuw ledenvoordeel: bespaar 25% op uw telefonie

Recron-leden-bellen-extra-voordeligmaandag 16 april 2012

Door uw lidmaatschap van RECRON kunt u deelnemen aan MobileMiles, het zakelijke loyaliteitsprogramma van KPN. Gemiddeld bespaart u snel 25% op uw totale telefoniekosten. Daarnaast wordt u ontzorgd door de vakkundige service ingang zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

Het merendeel van de ondernemers betaalt teveel voor telefonie. Stopt u met bellen als halverwege de maand uw bundeltegoed op is? Nee natuurlijk niet, u bent ondernemer en uw telefoon is in veel gevallen uw verbinding met uw opdrachtgevers en klanten. De meeste telecomaanbieders schermen met lage tarieven en gratis toestellen. Wat u niet wordt verteld is dat u na verbruik van de bundelminuten vaak meer dan €0,30 per minuut betaalt.

BedrijfsFlexibel SimOnly
Met BedrijfsFlexibel SimOnly van KPN betaalt u binnen Nederland maximaal €0,10 per minuut. Naarmate u meer belt wordt het tarief zelfs automatisch verlaagd naar €0,08 per minuut. Daarnaast wordt u eerlijk afgerekend per seconde en betaalt u tijdelijk slechts €3,88 abonnementskosten per maand.

Blijvend 10 procent extra korting
Als klap op de vuurpijl krijgt u als lid van RECRON blijvend 10% extra korting op uw totale mobiele kosten via Mobile Miles. Uw totale voordeel loopt hierdoor al snel op tot 25% besparing. Heeft u al mobiele telefonie van KPN? Dan verandert er technisch niets. U blijft onveranderd bellen met KPN maar dan tegen gereduceerd tarief. Ook als u nog niet mobiel belt met KPN is dit het moment om u aan te melden bij KPN Mobile Miles. U gaat dan profiteren van bellen met het beste netwerk van Nederland voor de laagste prijs.

Voordeel voor vaste telefonie
Ook op uw kosten voor vaste telefonie kan Mobile Miles u veel voordeel bieden. U ontvangt gemiddeld 25% korting op uw totale kosten, zonder risico gewoon op het vertrouwde KPN-netwerk. Telfort Zakelijk, 100% dochter van KPN, neemt de factuurrelatie over. Op die factuur ziet u duidelijk uw korting terug.

Voor meer informatie: www.mijnrecron.nl/mobilemiles (alleen toegankelijk voor leden)

« Terug

Reacties op 'MobileMiles biedt nieuw ledenvoordeel: bespaar 25% op uw telefonie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2012 > april