Lintje voor Bert van der Stoep

Bert van der Stoep 074vrijdag 27 april 2012

Op vrijdagmorgen 27 april zijn ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Hare Majesteit de Koningin, Koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan in totaal zes inwoners van de gemeente Hattem. Een van deze inwoners was Bert van der Stoep, een prominent RECRON- en VeBON-lid. De versierselen zijn uitgereikt door burgemeester Jan Willem Wiggers tijdens twee bijeenkomsten in de raadzaal van het stadhuis.

Ivo Gelsing, regiomanager Gelderland was erbij en constateerde "Bert werd terecht uitvoerig geprezen voor zijn inzet voor de recreatiesector. Hij stond aan de wieg van de oprichting van de VeBON en is ook vele jaren zeer actief betrokken met zijn inzet voor RECRON. Onder meer werd verwezen naar zijn inzet voor een goede recreatie CAO. Hij is lokaal ook maatschappelijk betrokken bij evenementen en vrijwilligerswerk. Overigens werd ook zijn vrouw in het zonnetje gezet: juist in onze branche is het onmisbaar als echtgenoten elkaar aanvullen. Ook haar inzet is altijd bijzonder groot geweest."

De burgemeester noemde als verdiensten van Van der Stoep: De heer Van der Stoep heeft begin jaren negentig zijn eigen bedrijf Vadesto Buitensportactiviteiten opgericht. Onder zijn leiding is Vadesto uitgegroeid van een kleine outdooronderneming tot het grote buitensportbedrijf met meerdere vestigingen. De heer Van der Stoep wordt onderscheiden vanwege zijn werkzaamheden als bestuurslid van de branchevereniging Vereniging van Buitensport Ondernemers Nederland (VeBON), als lid van de Raad van Toezicht van RECRON én als voorzitter van Toerned, de promotieorganisatie van kleinere en grotere dagrecreatiebedrijven in Nederland.

« Terug

Reacties op 'Lintje voor Bert van der Stoep'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2012 > april