Vakantiedorp "Duynhille" eerste toeristische ontwikkeling in Ouddorp na 25 jaar

Duynhillewoensdag 03 april 2013

Voor het eerst in 25 jaar wordt er weer een toeristische ontwikkeling in Ouddorp gerealiseerd. Nu start de verkoop van een nieuw vakantiedorp op het eiland Goeree-Overflakkee. Gemeente Goeree-Overflakkee leverde de vergunning voor de bouw van 205 duinvilla’s. Hiermee krijgt de locatie van 11 hectare een toeristisch-recreatieve herbestemming. Strandpark Duynhille is een project van Roompot Vakanties en medio 2014 zullen de eerste woningen gereed zijn. Door de huidige economische omstandigheden wordt er groot voordeel gehaald op de bouwkosten. Deze zijn nu 30% lager dan 5 jaar geleden. De totale investering van het project bedraagt €50 miljoen.

De luxe, vrijstaande strandvilla’s op park Duynhille staan op eigen grond. De kavels variëren van 300m² tot maar liefst 500m². Het gevolg van de lagere bouwkosten is een recreatiepark met vrijstaande vakantiewoningen op een stuk grond van gemiddeld 450m2 vanaf €182.700 (excl. btw) . “De bouwprijzen zijn superscherp, we hebben een groot voordeel kunnen behalen op de bouwkosten” aldus Matthijs Zeelenberg, bekende architect voor recreatief ontroerend goed, verantwoordelijk voor de architectuur van het vakantiedorp.

Het park krijgt zijn eigen stijl met veel aandacht voor architectuur. Het natuurlijke uitzicht mag niet verloren gaan. Ook voor de gemeente is de bouw van Duynhille een belangrijk project. Toeristisch gezien plaatst dit project Ouddorp verder op de kaart.

Over Roompot
Roompot Vakanties opgericht in 1965 is aanbieder van vakantieparken. Roompot Vakanties is actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Het hoofdkantoor bevindt zich in Kamperland. De jaaromzet bedroeg vorig jaar € 240 miljoen. Ruim 1.5 miljoen mensen bezochten vorig jaar een Roompot-park, het aantal overnachtingen was bijna 8 miljoen.

« Terug

Reacties op 'Vakantiedorp "Duynhille" eerste toeristische ontwikkeling in Ouddorp na 25 jaar'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013 > april