Kenwerk start campagne verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2014 Recreatie

logo LBVHJ 2014woensdag 04 september 2013

Deze week start de campagne voor de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2014 Recreatie. De verkiezing is een initiatief van Kenwerk en de sociale partners in de sector recreatie.
Erkende leerbedrijven in de sector recreatie worden opgeroepen zich voor deze verkiezing aan te melden en daarmee het belang van leren in de praktijk in de sector te benadrukken.

Stimuleren leren in de praktijk
De verkiezing onderstreept het belang van leren in de praktijk in de sector recreatie. De waarde van leerbedrijven wordt op deze manier extra onder de aandacht gebracht. Praktijkbegeleiders en ondernemers uit het hele land kunnen met de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2014 Recreatie hun talent tonen.

Angelique Remkes (secretaris commissie Leerbedrijf van het Jaar Recreatie): “Kwaliteit staat voorop bij de verkiezing. De sector heeft behoefte aan kwalitatief goede leerbedrijven. Leerbedrijven worden tijdens de verkiezing aan verschillende criteria getoetst. Zo wordt gekeken of het bedrijf continu werkt aan verbetering van de leeromgeving, een goed arbeidsklimaat heeft en een duidelijk opleidingsbeleid kent. Deze verkiezing is een mogelijkheid om te laten zien dat leerbedrijven een voorbeeld zijn van goede praktijkbegeleiding in de branche. Zij zetten zichzelf hiermee in de spotlights.”

Aanmelden
Leerbedrijven kunnen zich aanmelden tot 16 oktober 2013. Na aanmelding is het aan de leerbedrijven om de verkiezingscommissie (vertegenwoordigers van de werkgevers- en werknemersorganisaties en het onderwijs) te overtuigen van hun opleidingskwaliteiten. Van alle inzendingen krijgen de vijf beste bedrijven een audit en de mogelijkheid zichzelf te presenteren aan de commissie. De winnaar wordt bekendgemaakt in het voorjaar van 2014.

Voor meer informatie over de campagne kunt u terecht op de website: www.kenwerk.nl/leerbedrijfvanhetjaar

« Terug

Reacties op 'Kenwerk start campagne verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2014 Recreatie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013 > september