Zwembad van het Jaar Verkiezing voor binnen- en combibaden gestart

zwembad van het Jaarvrijdag 06 september 2013

De stemronde bij de openluchtbaden is afgelopen. Het blijft tot de Award Uitreiking nog even spannend wie de landelijke winnaar is. Er kan nu tot en met 17 november gestemd worden op de binnen- en combibaden in Nederland via www.zwembadvanhetjaar.nl.

De binnen- en combibaden zijn evenals vorig jaar ingedeeld in de volgende categorieën:

  • categorie 1. tot 100.000 bezoeken per jaar
  • categorie 2. 100.00 tot 200.000 bezoeken per jaar
  • categorie 3. meer dan 200.000 bezoeken per jaar
  • categorie 4. zwembaden die onderdeel uitmaken van een hotel of vakantiepark

“In 2012 hebben we voor het eerst gewerkt met aparte categorieën. Daar hebben we zeer enthousiaste reacties van zwembaden op gehad dus deze indeling hanteren we dit jaar opnieuw. Zwembaden van vakantieparken zijn niet te vergelijken met baden die door vrijwilligers worden gerund en andersom" aldus organisator Marcel Demper.
Op deze manier maakt ieder zwembad een kans op het winnen van een Award.

Rapportcijfers
Bij het stemmen kan men cijfers geven voor hygiëne, klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteit en sfeer. Bij het uitbrengen van een stem maken stemmers direct kans op leuke prijzen zoals een mooie tablet of een jaar gratis zwemmen.

Stemmen voor KiKa
Stemmen is kosteloos. Iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor het ontvangen van de nieuwsbrieven van de partners van de verkiezing levert € 0,05 op voor KiKa. Dit goed doel zet zich in voor de strijd tegen kinderkanker.

Award Uitreiking
De Award Uitreiking van de Zwembad van het Jaar verkiezing (openluchtzwembaden en binnen- en combibaden) vindt op 26 november plaats tijdens de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem.

Organisatie
De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met KiKa, Aquarunner, RECRON, Buurtlink, Stip Reizen, Leuk voor Jou, Wij Willen Sport en de Recreatie Vakbeurs. De organisatie is in handen van Vote Company.

« Terug

Reacties op 'Zwembad van het Jaar Verkiezing voor binnen- en combibaden gestart'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013 > september