Ondernemer(s) gezocht voor het Doornse Gat!

Doornse Gatwoensdag 11 september 2013

Recreatieschap Utrechtse Heuvelrug, Vallei- en Kromme Rijngebied is voor het recreatiegebied Doornse Gat bij Doorn op zoek naar één of meer horeca- en/of recreatieondernemers die een bedrijf willen beginnen in het gebied. Met de hulp van een selectiecommissie gaat het recreatieschap op zoek naar de meest passende ondernemingsplannen voor de locatie. Op 24 september 2013 om 16.00 uur vindt een informatiebijeenkomst plaats op het Doornse Gat.

In de voormalige zandgroeve in het bosgebied, ten oosten van Doorn aan de N225, ligt het dagrecreatieterrein Doornse Gat. Het terrein wordt in de zomer intensief gebruikt door vele dagrecreanten en biedt als ‘Groene entree’ een uitstekend startpunt voor wandel- en fietsroutes in het nabij gelegen bosgebied. Het recreatieschap wil het Doornse Gat aantrekkelijker maken door enerzijds aan het terrein een nieuwe eigentijdse recreatieve functie en een horecavoorziening toe te voegen en anderzijds de aanwezige natuurlijke waarden te versterken. De ligging en de kwaliteiten van het terrein bieden volop kansen voor recreatieve ontwikkeling en exploitatie. Voor deze toekomstige ontwikkeling, beheer en exploitatie is het recreatieschap op zoek naar één of meer horeca- en/of recreatieondernemers (bij voorkeur gezamenlijk) die een bedrijf willen beginnen op het Doornse Gat.

Op 24 september 2013 wordt tijdens de informatiebijeenkomst een nadere toelichting op de locatie en haar mogelijkheden gegeven. Ook komt dan de selectieprocedure aan bod. U kunt de inschrijfleidraad downloaden via www.recreatiemiddennederland.nl

Geïnteresseerde ondernemers voor dit project worden van harte uitgenodigd om naar de informatiebijeenkomst te komen op 24 september 2013, tussen 16:00 en 18:00 aan de Leersumsestraatweg 9a (N225 tussen Leersum en Doorn). Graag vooraf aanmelden bij mevrouw R. Bos van Recreatie Midden-Nederland (030 297 40 09 of r.bos@recreatiemiddennederland.nl). Ook kunt u met haar contact opnemen als u meer informatie wilt over het project en de inschrijf- en selectieprocedure.

« Terug

Reacties op 'Ondernemer(s) gezocht voor het Doornse Gat!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013 > september