Het Bosgoed loopt met nieuwe wellness voorop als aangepast vakantiehotel

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed - wellnessruimte kleinwoensdag 11 september 2013

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed uit Lunteren innoveert voortdurend in voorzieningen voor gasten met een zorgvraag en/of een beperking. Op 5 september 2013 is de nieuwste aanwinst, een aangepaste wellnessruimte, officieel geopend. Deze wellnessruimte is voorzien van o.a. twee whirlpools en een infraroodsauna. Ook mensen met een beperking kunnen gebruik maken van de baden door de aanwezigheid van een tillift. De hele wellness is drempelloos, zodat zowel valide als mindervalide gasten zich er gemakkelijk in kunnen bewegen.

De nieuwe wellnessruimte werd geopend door een gastenechtpaar uit Oostburg. Zij knipten samen het lint door en openden daarmee de nieuwste voorziening. Later deze week zullen zij zelf ook gebruik maken van de baden en de sauna. Een aantal sponsoren en donateurs die de wellness mogelijk gemaakt hebben, was ook aanwezig om de openingshandeling mee te maken.

Vakantiehotel met aanpassingen
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is speciaal ingericht voor mensen met een zorgvraag, waaronder senioren en mensen met een beperking. De hele accommodatie is gelijkvloers, drempelloos en rolstoel toegankelijk. Andere aanwezige voorzieningen zijn o.a. hoog-laagbedden, een alarmeringssysteem, rolstoeltoegankelijke kamers en badkamers en tilliften. In alle 40 kamers zijn hulpmiddelen aanwezig of naar wens eenvoudig te bevestigen. Het Bosgoed is een sfeervol vakantiehotel met een warme uitstraling, de speciale voorzieningen zijn onopvallend in het interieur verwerkt. De wellnessruimte is voor gasten gratis te gebruiken. Met deze nieuwe service wil groepshotel Het Bosgoed haar toonaangevende naam als aangepast vakantiehotel blijvend waarmaken.

Onderdeel van Stichting Allegoeds
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is onderdeel van Stichting Allegoeds. Deze stichting biedt alle goeds aan mensen die hulp, zorg en aandacht nodig hebben. Daarbij richt deze stichting zich in het bijzonder op mensen met een fysieke en/of sociale beperking. Alle activiteiten vinden plaats zonder winstoogmerk en voor de financiering van de activiteiten is Stichting Allegoeds aangewezen op eigen bijdragen en giften van fondsen en particulieren. De wellnessruimte in Het Bosgoed is tot stand gekomen door financiële bijdragen van donateurs en sponsors. Het Bosgoed is allen erg dankbaar voor hun bijdragen. Meer informatie www.hetbosgoed.nl of (0318) 48 45 01

« Terug

Reacties op 'Het Bosgoed loopt met nieuwe wellness voorop als aangepast vakantiehotel'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013 > september