Geweldige opbrengst voor Ride for the Roses

Ride-for-the-Roses-met-motor-en-rozenwoensdag 11 september 2013

Alfa Accountants en Adviseurs was ook dit jaar weer aanwezig tijdens de Ride for het Roses. Het startschot voor dit geslaagde evenement klonk op 8 september in Ede. Er is 951.824 euro binnengehaald voor KWF Kankerbestrijding. Alle deelnemers maakten een krachtige vuist tegen kanker; ieder met een eigen verhaal en een persoonlijke reden om mee te doen.

Medewerkers, klanten en relaties van Alfa stapten massaal op de fiets voor het goede doel. Er fietsten ruim 600 deelnemers namens Alfa mee. In totaal heeft Alfa met verschillende acties en donaties 75.000 euro opgehaald. Peter van Koppen, medewerker Alfa Naaldwijk en ambassadeur van de Ride for the Roses, overhandigde het bedrag in de vorm van een cheque aan KWF Kankerbestrijding.

De Ride for the Roses is een begrip binnen de Nederlandse wielerwereld. Iedereen kan meedoen aan dit wielerevenement. Het doel van de Ride for the Roses is geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding met een unieke fietstocht. De besteding van de opbrengst van de Ride for the Roses is gekoppeld aan de jaarlijkse Koningin Wilhelmina Onderzoeksprijs (KWO-prijs) van KWF Kankerbestrijding. Door deze projectadoptie maakt de Ride for the Roses mede mogelijk dat toponderzoek wordt uitgevoerd.

« Terug

Reacties op 'Geweldige opbrengst voor Ride for the Roses'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013 > september