Hoog kampeercomfort zonder permanent beheer

Boekingsautomaat voor rustzoekers.jpg

Boekingsautomaat voor rustzoekers (Seijsener)

dinsdag 17 september 2013

Zelf een vakantieverblijf boeken via internet is tegenwoordig normaal. Recreanten die gesteld zijn op hun rust regelen het verblijf op de recreatievoorziening ook graag zelf. Ze zijn dan niet afhankelijk van de openingstijden van de receptie en hoeven niet op hun beurt te wachten. Voor wie deze doelgroep wil aanspreken, is een recreatieterrein zonder permanent beheer maar met een boekingsautomaat mogelijk interessant.

Hoog kampeercomfort (bijv. privé-sanitair) zonder permanent beheer is mogelijk met een dergelijke boekingsautomaat, zoals geleverd door Seijsener Rekreatietechniek. Men kan hiermee van tevoren via internet een plaats op het kampeerterrein reserveren. Eenmaal aangekomen, regelt de gast de beschikbaarheid van alle voorzieningen via dezelfde automaat.

Privé-sanitair en andere voorzieningen, zoals stroomaansluitingen, vuilcontainers en wasmachines zijn toegankelijk door middel van de SEP-card van Seijsener. Deze worden door dezelfde automaat uitgegeven en van een saldo worden voorzien. Door deze zelfservice kan de recreatieondernemer een hoog comfortniveau bieden zonder permanent beheer. De gast kan op zijn of haar beurt kiezen voor het eigen gewenste comfortniveau op de recreatievoorziening.

Een goed voorbeeld is het De Vlagberg, een natuurkampeerterrein van Staatsbosbeheer in Noordoost Brabant. Natuur en comfort staan hier centraal.  Ruime standplaatsen, de mogelijkheid tot privé sanitair en een gezamenlijke overdekte vuurplaats geven het terrein een uniek karakter dat veel natuurliefhebbers aanspreekt. Seijsener werd gevraagd om de boekingsautomaat in combinatie met de voorzieningen te realiseren

De boekingsautomaat werd in nauw overleg  ingericht op het online-reserveringssysteem van Staatsbosbeheer. Hierdoor kan men van tevoren via internet zelf een plaats op de plattegrond van De Vlagberg uitzoeken en reserveren. Ook het comfortniveau kan worden aangegeven.

Op het rustiek ingerichte terrein zijn het privé-sanitair en andere voorzieningen toegankelijk d.m.v. SEP-kaarten, die door dezelfde automaat worden uitgegeven en van een saldo voorzien. Door de zelfservice kan De Vlagberg een hoog comfortniveau bieden zonder permanent beheer.

Meer informatie:
info@seijsener.nl
www.seijsener.com

« Terug

Reacties op 'Hoog kampeercomfort zonder permanent beheer'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013 > september