Enorme speelboot in de vernieuwde haven Earnewâld

Earnewald 025.jpg eibedinsdag 17 september 2013

Onlangs is de vernieuwde haven in Earnewâld geopend. Het hoofddoel van de vernieuwingen is dat de toerist niet alleen graag naar Earnewâld komt maar er ook wil blijven en nog eens terugkomt vanwege de bijzondere sfeer die echt voor Earnewâld geldt. Om aantrekkelijk te zijn voor het gehele gezin, zijn er in de nieuwe haven opvallende nieuwe speeltoestellen van eibe Benelux B.V. voor de kinderen geplaatst. Volgens Havenmeester Bea Westerdijk is de speeltuin een groot succes.

Met name het speelschip de “Boartersboot” is een populaire attractie maar ook de rest van de, door eibe Benelux B.V. aangelegde speeltuin wordt intensief bespeeld. Er is onder andere een uitdagend balanceer- en klimparcours aangelegd, de zogenaamde Active Trail, waarop jong en oud hun kunsten op kunnen vertonen.
Daarnaast is er het schaakveld met grote schaakstukken zodat er ook een rustig spel gespeeld kan worden. De langsvarende gasten willen graag aanmeren en de kinderen willen het liefst  blijven spelen of in ieder geval weer terugkomen. Dat zorgt voor een mooie impuls voor het gehele dorp. In het weekend is het gezellig druk in de speeltuin waar dan ook veel kinderen vanuit het dorp graag willen spelen, aldus Bea Westerdijk.

Meer informatie
www.eibe.nl

« Terug

Reacties op 'Enorme speelboot in de vernieuwde haven Earnewâld'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013 > september