Kanshebbers Flevius Award gezocht!

Flevius Award.pngvrijdag 20 september 2013

Weet u het nog? De Orchideeën Hoeve, winnaar van de Flevius Award 2012. Ook uw Flevolandse bedrijf of organisatie kan de Flevius Award winnen!

Heeft uw bedrijf het afgelopen jaar een bijzondere activiteit georganiseerd, een nieuwe accommodatie geopend of een nieuwe campagne gestart waardoor Flevoland positief in het nieuws is gekomen? Meld u dan nu aan voor http://www.fleviusaward.nl/flevius-award/aanmelden.  U mag natuurlijk ook een ander bedrijf aanmelden, waarvan u denkt dat het voor de Flevius Award in aanmerking komt.

Veranderde jurering
Op basis van enquêteresultaten onder de bezoekers van de Flevius Award 2012 is er een aantal aanpassingen gedaan om de Award met nog meer aandacht uit te reiken. Dit jaar worden uit alle aanmeldingen door een projectgroep tien geselecteerd. Deze tien kanshebbers worden door de jury op een aantal facetten beoordeeld. Uit deze tien kanshebbers kiest de jury drie genomineerden, die zich tijdens de uitreiking van de Flevius Award voor het publiek en de jury presenteren. De winnaar van de Flevius Award 2013 wordt gekozen door de stemmen van het publiek en de jury samen.

Aanmelden en uitreiking
Iedereen kan tot 14 oktober het eigen bedrijf of een andere organisatie aanmelden via de http://www.fleviusaward.nl/flevius-award. De uitreiking van de Flevius Award 2013 vindt plaats op donderdag 21 november in de Schouwburg van Almere. Zet de datum alvast in uw agenda!

« Terug

Reacties op 'Kanshebbers Flevius Award gezocht!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013 > september