Landal introduceert lief! vakantiebungalow

lief Landal Coldenhove 002.jpgvrijdag 20 september 2013

Landal GreenParks introduceert een speciaal door lief! lifestyle ingerichte vakantiebungalow. Landal biedt hiermee een unieke vakantiebeleving in de kenmerkende sfeer van lief!. Het door baby- en kinderkleding bekend geworden lifestyle merk heeft twee 6-persoons vakantiebungalows ingericht op Landal Coldenhove op de Veluwe. Hier kan de Landal gast de ultieme lief! vakantie ervaren.

De 6-persoons lief! bungalow is sinds 19 september te reserveren en de eerste gasten worden vanaf 25 oktober ontvangen.

Steeds meer gasten willen een bijzondere vakantie-ervaring. Met de nieuwe door lief! ingerichte bungalows is in de kenmerkende kleurrijke sfeer een eigen wereldje gecreëerd op de Veluwe. Voor velen een zoete droom; een verblijf in een lief! huisje midden in het bos, omringd door groen.

lief! inrichting
De 6-persoons lief! woning is geschikt voor 2 volwassenen en maximaal 4 kinderen (5 in geval van een baby erbij) kinderen. De woning beschikt over een ouderslaapkamer, een meisjeskamer met twee eenpersoons bedden en een jongenskamer met een hoogslaper. In de Speelkamer staat o.a. een opvouwbaar kinderbedje. Het interieur is ingericht met de kenmerkende lief! dessins. De huurprijs is gelijk aan die van een kinderbungalow.

Exclusief bij Landal
lief! lifestyle  en Landal zijn een exclusieve samenwerking overeengekomen. lief! bungalows worden alleen door Landal GreenParks aangeboden.
“lief! en Landal passen goed bij elkaar. Het is een bijzondere ervaring voor mensen om in de natuurlijke omgeving van een bos, lief! lifestyle ten volle te ervaren. Wat niet iedereen in de thuissituatie kan creëren, kan op een vakantiepark wel! Dat geeft mensen het gevoel echt helemaal weg te zijn en lekker weg te kunnen dromen”, aldus John van den Herik, directeur van lief!.

“Landal biedt al een grote verscheidenheid aan verblijfsaccommodaties en we blijven onze gasten verrassen met nieuwe, speciale types. Wanneer er animo voor is, zullen we het aantal lief! bungalows uitbreiden en ook op andere locaties aanbieden”, aldus Bas Hoogland, Commercieel Directeur Landal GreenParks.

Voor informatie: www.landal.nl/lief!

« Terug

Reacties op 'Landal introduceert lief! vakantiebungalow'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013 > september