Henk van Koeveringe stopt bij Roompot Groep

Henk van Koeveringedinsdag 24 september 2013

Per 1 januari 2014 stopt Henk van Koeveringe als directievoorzitter van de Roompot groep. Hij heeft dan veertig jaar voor het bedrijf gewerkt, waarvan achtendertig als directeur. Bovendien wordt hij binnenkort 65 en hij heeft te kennen gegeven dat hij de leiding wil overdragen aan de volgende generatie. Het bedrijf is Henk van Koeveringe veel dank verschuldigd voor de manier waarop hij de Roompot heeft opgebouwd van een bescheiden Camping op Noord Beveland tot een van de leidinggevende bedrijven in de Nederlandse recreatiebranche.

Hij zal worden opgevolgd door de heer J.C. van Cutsem, die al een aantal jaren ervaring heeft in de internationale vakantiemarkt en die nu de leiding heeft van de Roompot dochteronderneming Hogenboom Vakantieparken.

Mevrouw Y. Abdoun, commercieel directeur, zal terugtreden als lid van de directie maar blijft gelukkig wel bij het bedrijf betrokken. Zij zal leiding gaan geven aan een aantal grote innovatieprojecten.

Voorts zullen tot de directie toetreden mw. A. Maas als director operations en mw. L. Ligthart als director sales. Beiden zijn al werkzaam in het bedrijf. Tezamen met de heer van Cutsem en financieel directeur C. Broeren zullen zij vanaf 1 januari 2014 de Roompot groep gaan leiden.

Meer informatie: www.roompotparken.nl

« Terug

Reacties op 'Henk van Koeveringe stopt bij Roompot Groep'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013 > september