Rijd nog in 2013 een mia-electric voor € 6.500,--

Header-Still-Mia.jpgwoensdag 25 september 2013

Na de geldende zeer gunstige fiscale voordelen voor ondernemers in 2013 aangevuld met 5 jaar lang 0% bijtelling, geen wegenbelasting en geen BPM, gaat TOP Leverancier Mia Electric er vanuit dat door het nieuwe regeerakkoord in 2014 voor ondernemers een aantal zaken drastisch verandert. Zo gaat zeer waarschijnlijk de bijtelling in 2014 voor elektrische auto’s naar 4% en vervalt de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) en de VAMIL op personenauto’s. Verder stijgt wederom de accijns op brandstof. Daar heeft u met een 100% elektrische mia natuurlijk geen last van (rijkosten 10kWh – 100km!). Rekent u zelf even uit wat u zou kunnen besparen per jaar!

TOP Leverancier Still Intern Transport / Mia Electric NL zijn een andere mening toegedaan als het gaat om het vlot trekken van de economie. Daarom komt mia met een extra pakket eigen maatregelen om ondernemerschap juist nu te stimuleren. Zo biedt Mia bovenop de reeds bestaande fiscale voordelen een mia actiemodel als onderstaand met:

  1. Een extra voordeel van minimaal 750,--
  2. Een extra voordeel en ook nog eens 5 jaar lang gratis onderhoud (excl. banden)!
  3. Direct bij aflevering een logo mediakit op de mia aangebracht, voor maximale aandacht op uw bedrijf!

"20 voor 12" - uitzonderlijk voordeel voor snelle beslissers
Voor de snelle beslissers hebben we nog een uitzonderlijk voordeel. Wij hebben voor deze actie 20 mia’s tot onze beschikking met een actieradius van 160 km! Deze kunnen wij in december nog op uw naam zetten voor maximaal fiscaal voordeel.

Uiteraard kunnen we deze actie ook aanpassen op uw eigen wensen en met een scherp vorstel komen. Tevens geldt er een actie voor onze andere modellen als de mia U bestelwagen en mia 3 zits. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar lease, kunnen wij u eveneens een zeer scherp full operational voorstel doen. Mocht u een auto willen inruilen, geeft u dit dan even aan in uw reactie. Wellicht kunnen wij u ook hiermee van dienst zijn  - met een gepast voorstel om een overstap te maken naar 100% elektrisch.

Wilt u als ondernemer de gelukkige zijn die dit jaar nog in een mia rijdt met 160 km actieradius? Er is dan wel enige haast geboden. Neem dan direct per e-mail contact op met eric.teriele@still.nl onder vermelding van ’20 voor 12’.

mia marketing mogelijkheden

Wat is uw boodschap? Zero Emission – Max Attention!

Naast de geldende zeer gunstige fiscale voordelen voor ondernemers is de mia ook uniek op een geheel ander vlak. De mia heeft een zeer hoge marketingwaarde van 1,5m3. Wellicht wilt u niet investeren in een voertuig, maar juist in de marketing van uw onderneming. Dat kan nu op een effectieve en zeer prijsgunstige manier!

U kunt al adverteren op een mia vanaf 90 Euro per maand! – PER MAAND!

Zet u deze kosten eens af tegen een advertentie in krant of magazine. Waar u bij de een een attentiewaarde heeft van 1 dag tegen een hoge prijs, profiteert u bij mia een hele maand!

Uiteraard behoort een geheel exclusieve mia met uw logo of bedrijfsuiting ook tot de mogelijkheden.

Met uw bijdrage dragen wij weer zorg dat we de nieuwe “participatie economie” draaiende houden. Er zijn voldoende ondernemers die wel graag in de mia rijden uit oogpunt van functionaliteit en zo ook uw bedrijf in de kijker willen rijden – binnen uw doelgroep.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan direct per e-mail contact op met eric.teriele@still.nl onder vermelding van ’mia marketing’.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Mia-electric-aanschafkosten.jpg55.5 kBimage/jpegdownload

« Terug

Reacties op 'Rijd nog in 2013 een mia-electric voor € 6.500,--'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013 > september