Ondernemers brainstormen over visie Nederlandse gastvrijheidsector

logo gastvrijnederlandmaandag 30 september 2013

Op 31 oktober a.s. presenteert Gastvrij Nederland de sectorvisie voor de gastvrijheidseconomie. Dit gebeurt tijdens de bijeenkomst ‘Toekomstperspectief Destinatie Holland 2025’ van NBTC Holland Marketing. De visie wordt daar officieel overhandigd aan minister Kamp van Economische Zaken. In de nieuwe sectorvisie staat beschreven wat er voor nodig is om met elkaar de concurrentiepositie van de Nederlandse gastvrijheideconomie te versterken.

Ook ondernemers denken mee over de sectorvisie. Hiervoor organiseerde Gastvrijheid Nederland op 4 september jl. een bijeenkomst in Materia in Amsterdam. Zo'n 50 ondernemers en beleidsmakers uit de gastvrijheideconomie kwamen bij elkaar om met elkaar te brainstormen over de gastvrijheidsector in 2020. Na een inleiding van onder meer Felix Guttman (Canal Company) over de kracht van samenwerking gingen de aanwezigen in groepen uit elkaar om de kansen en uitdagingen voor de sector in kaart te brengen. Na de werksessies werden de bevindingen besproken. Bekijk voor een impressie de video of lees het verslag.


Bent u enthousiast over dit project en hebt u ideeën om de concurrentiepositie van de sector in de toekomst te verbeteren? Laat dit ons dan uiterlijk 15 oktober weten door een e-mail aan haerkens@vnoncw-mkb.nl. Uw inbreng wordt zeer gewaardeerd.

« Terug

Reacties op 'Ondernemers brainstormen over visie Nederlandse gastvrijheidsector'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013 > september