Leisure in relatie tot architectuur

RECRONBusinessClub26sept201.jpgmaandag 30 september 2013

RECRON Business organiseerde voor de derde keer dit jaar haar netwerkbijeenkomst voor preferred suppliers (TOP Leveranciers en TOP Adviseurs) van de leisure sector. De middag stond in het teken van "Leisure in relatie tot architectuur" en vond plaats bij Materia Inspiration Centre in Amsterdam. Jan ten Hoor (RECRON Business) heette de 40 deelnemers van harte welkom. Aan het woord waren verder Els Zijlstra, creative director Materia, Ernst Ossewaarde (RIC adviseur Bureau Ruimte en Vrije Tijd) en nieuwe TOP Leveranciers/Adviseurs stelden zich voor.
Kortom: een inspirerende middag waarin "beleving creëren" centraal stond.

Over Materia Inspiration Centre
Wat zijn de nieuwe concepten, de mooiste materialen voor de juiste beleving, de gekste projecten, de beste architecten en ontwerpers? Materia heeft geweldige kennispartners die invulling kunnen geven aan deze beleving.

De gastvrijheidseconomie omvat vele sectoren. Met de hospitality sector gaat het aan de ene kant slecht door overcapaciteit en crisis maar de nieuwe hotels schieten als paddestoelen uit de grond. Hoe kan dat? Bovendien veranderen sociodemografische ontwikkelingen de behoeften van de gasten en reizigers: wat zijn de nieuwe concepten, waar liggen kansen? Spa & Wellness, hotels, resorts, restaurants en cafe’s, musea, theaters en de jachtenbouw, van luxe tot naturelle basics, van plekken om volledig te relaxen en fysiek en mentaal de sleur los te laten, plekken waar je volledig in de watten wordt gelegd, tot plekken waar je weer nieuwe energie, ideeën en inspiratie kan opdoen.
www.materia.nl

RECRON InnovatieCampagne en beleving
Vakantie en recreatie draait om een unieke beleving met een onderscheidend karakter. Gasten nemen belevingen zintuiglijk waar en maken er hun eigen verhaal van. Stel uzelf eens de volgende vragen: welk verhaal geeft u aan uw gasten mee? En hoe prikkelt u uw gasten om naar uw bedrijf te komen? Klopt uw verhaal van het begin tot het eind? Wat maakt uw bedrijf zo bijzonder en hoe vertaalt u uw verhaal naar uw praktische bedrijfsvoering?
www.recron.nl/ric/wat-is-de-recron-innovatiecampagne

Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd
Het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd is een onderzoeks- en adviesbureau in het werkveld toerisme, recreatie en vrijetijdseconomie.
Het Bureau adviseert overheden en marktpartijen onder andere over hoe vraag en aanbod optimaal op elkaar kunnen worden afgestemd. Daarbij maakt het bureau onder andere gebruik van de tools uit de leefstijlmethodiek uit de RECRON InnovatieCampagne.
www.recron.nl/ric/ruimte-en-vrije-tijd

Meer informatie over RECRON Business
www.recron.nl/recron-business

Overzicht TOP Leveranciers en/of TOP Adviseurs

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
ELSIntro materiathema's.pdf7.2 MBapplication/pdfdownload
Presentatie NanoServices 26-09-2013.pdf1.0 MBapplication/pdfdownload
Presentatie RIC Leefstijlmethode 26 sept 2013.pdf1.2 MBapplication/pdfdownload

« Terug

Reacties op 'Leisure in relatie tot architectuur'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013 > september