Waardering voor meedenken RECRON-leden over gastvrijheid van wereldklasse

Overhandiging ideeën recron ondernemers aan Theo Ruijs, voorzitter Topteam.jpgmaandag 30 september 2013

De afgelopen maanden hebben veel recreatieondernemers meegedacht over de gastvrijheidssector in 2020. Onder meer via discussies in de besturen, via gesprekken en via een oproep in RECRON Intern heeft RECRON de ideeën die in de vereniging leven opgehaald. Tijdens de grote brainstormsessie over de toekomst van de gastvrijheideconomie zijn deze ideeën overhandigd aan Theo Ruijs, de voorzitter van Gastvrij Nederland. De heer Ruijs bedankte de RECRON-ondernemers voor het meedenken. Volgens hem bestaat het topteam uit alle 50.000 ondernemers die werkzaam zijn in onze branche.

De gastvrijheidseconomie is belangrijk voor Nederland en de Nederlandse overheid begrijpt dat. Op initiatief van minister Henk Kamp van Economische Zaken ontwikkelt Gastvrij Nederland samen met de Rijksoverheid een gedeelde visie op Nederlandse gastvrijheidseconomie. Doel is te komen tot bouwstenen en concrete initiatieven die de Nederlandse concurrentiekracht versterken samenkomend in een langere termijnvisie ‘Gastvrijheid van wereldklasse’.

RECRON heeft veel gesprekken gevoerd met haar leden over het vergroten van de concurrentiekracht van de gastvrijheidsector. Die inbreng is belangrijk. Samen komen we tot een zinvolle en waardevolle bijdrage van RECRON aan de gedeelde visie van de sector en overheid op de Gastvrijheideconomie.

De bijdrage van RECRON-leden

« Terug

Reacties op 'Waardering voor meedenken RECRON-leden over gastvrijheid van wereldklasse'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013 > september