Jora Entertainment sleept internationale prijs in de wacht

Serena John Award.jpgdonderdag 05 december 2013

De show Aqua Bella is afgelopen week in Amerika bekroond met de hoogst haalbare prijs van de wereldwijde attractieparkenbranche: een ‘Brass Ring Award’. Jora Entertainment is de grondlegger van deze show. In opdracht van het Dolfinarium heeft Jora Entertainment het concept voor de show bedacht en ontwikkeld. Hiernaast heeft het bedrijf uit Almere ook voor de regie van content, zoals geluid en video’s, gezorgd.

Entertainment met een educatieve boodschap
De afgelopen twee jaar heeft Jora Entertainment keihard gewerkt aan dit bijzondere project.  Aqua Bella is namelijk niet zomaar entertainment; het verhaal geeft een educatieve boodschap mee aan de kijkers. In de show met dolfijnen wordt het wereldwijde afvalprobleem bespreekbaar gemaakt en door middel van beleveniseducatie belicht. De show wordt ondersteund door audiovisuele hoogstandjes, waaronder 3D video mapping op zeven reusachtige schermen.

Een kroon op het werk
De show is afgelopen seizoen bezocht door meer dan een half miljoen bezoekers. Dat is al een bekroning op het werk van Jora Entertainment. Maar dat het bedrijf nu ook nog een prijs ontvangt, is een echte eer, aldus creatief directeur John Ruisch. “Je hoopt stiekem op zo’n mooie internationale prijs,  maar dat we dit als Nederlands bedrijf voor elkaar krijgen is zo bijzonder. We zijn meer dan blij verrast. Een kroon op ons werk”.

Succesvolle samenwerking Nederlandse bedrijven   
Jora Entertainment heeft show ontwikkeld voor het Dolfinarium in Harderwijk en samengewerkt met diverse andere Nederlandse bedrijven. Zo heeft Jora Vision het decor ontwikkeld, Nuformer de animaties verzorgd en is de muziek gecomponeerd door White Villa. Bezoekers kunnen in de kerstvakantie Aqua Bella weer bewonderen.

Meer informatie: www.joraentertainment.com en www.dolfinarium.nl

« Terug

Reacties op 'Jora Entertainment sleept internationale prijs in de wacht'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2013 > december