Joke de Witte, voorzitter RECRON Walcheren, overleden

Joke de Witte.jpgmaandag 23 februari 2015

Op 20 februari 2015 is Joke de Witte, na een noodlottig ongeval, op 64 jarige leeftijd overleden.

Joke was al decennia lang voorzitter van RECRON Walcheren en bestuurslid van RECRON Zeeland. Als voormalig eigenaar van Camping Dishoek was Joke ruim 30 jaar RECRON-lid. Ook was Joke voorzitter TOZeeland en bestuurslid voormalig KvK Zeeland.

"Een mens die zonder problemen over grenzen heen keek. Een zeer inspirerende en energieke dame met een hele grote coöperatieve insteek. "Iemand die altijd met nieuwe ideeën kwam", aldus Arthur van Disseldorp, regiomanager Zeeland. "Met haar overlijden verliest RECRON en Zeeland een icoon die zich jarenlang met hart en ziel heeft ingezet voor de toeristisch recreatieve sector."

We zullen Joke enorm missen als mens en als bestuurder. Wij wensen haar familie heel veel sterkte met dit plotselinge verlies.

Joke was zeer sportief en trok minimaal 3 maal per week de trimschoenen aan om op het haar geliefde strand te gaan hardlopen. Op 17 februari maakte zij in de ochtend, nabij Dishoek, een noodlottige val. Na haar val bij een trap op de duinen is Joke bewusteloos geraakt. Onderkoeld is zij naar het Erasmus MC gebracht. Al die tijd is zij niet meer bij bewustzijn geweest. 

Zie ook de berichten op Omroep Zeeland en/of de PZC.


Afscheid nemen
 op 24 en/of 27 februari
Mocht u haar een laatste eer willen bewijzen. Dat kan op dinsdag 24 februari 2015 van 15.00 tot 18.00 uur.  Joke ligt thuis opgebaard: Bizetlaan 1, 4384 KP  Vlissingen.

Op vrijdag 27 februari 2015 bent u vanaf 12.00 uur van harte welkom bij Hotel Westduin, Galgeweg 1, 4371 PE Vlissingen. Hierna zal Joke, om 15.00 uur ter aarde worden besteld in haar geboorteplaats Koudekerke. 
De familie stelt het op prijs gezamenlijk afscheid te nemen om 16.00 uur in Strandpaviljoen Panta Rhei, Nollehoofd 1 (Nollestrand), 4384 LT Vlissingen. 

 

Seminar Zeeland recreatieland 25 februari 2015 
Vele, vele RECRON-leden hebben zich aangemeld voor het seminar “Zeeland recreatieland”, d.d. 25-2-2015 in Theater De Mythe te Goes. 
Ondergetekenden zijn er van overtuigd te handelen in haar wens om dit symposium doorgang te laten vinden.

  • 13.30 uur  - RECRON-voorprogramma Wet ‘Werk en Zekerheid’.
  • 15.00 uur - Aanvang seminar met presentatie Van der Reest en trendshow Bakas.

Heeft u vragen?
Arthur van Disseldorp
VanDisseldorp@recron.nl

 

« Terug

Reacties op 'Joke de Witte, voorzitter RECRON Walcheren, overleden'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2015 > februari