"Meer rendement door betere combinatie Food & Leisure"

broodje frietje saus.JPGwoensdag 02 september 2015

RECRON nodigt u uit voor de "Dag van de Recreatie", een leerzame en boeiende middag op het gebied van Food & Leisure in het House of Leisure te Oisterwijk op donderdag 8 oktober 2015.

De bijeenkomst heeft als doel om dingen te laten zien, te horen en te proeven op het gebied van Food & Leisure. u kunt hier ideeën kan opdoen om uw bedrijfsvoering te optimaliseren maar ook uw product Food binnen de Leisure te verrijken. Laat u verrassen door trends maar ook voeden door praktische tips.

Voor wie interessant
De middag is uiteraard interessant voor ondernemers in de dagrecreatie maar ook voor de verblijfsrecreatie omdat zij vaak ook dagrecreatie aanbieden.
Voor RECRON-leden is deze bijeenkomst gratis.


Invulling Dag van de Recreatie
 
Tijdens de Dag van de Recreatie staat het rendement en visie op van nieuwe foodconcepten centraal. 

  • Binnen de recreatiebranche worden op dit moment de standaard foodvoorzieningen en concepten (regulier kopje koffie/thee, vette hap, standaard broodjes etc) aangeboden, maar daar is volop ruimte voor vernieuwing.
  • Een ondernemer moet vaak in een korte tijdspanne en onder hoge werkdruk het meeste rendement uit  food & drinks halen (lunchtijd, de pauze tijdens een theatervoorstelling, in het voorbij gaan van een stand  etc.).
  • Food een extra bijdrage kan leveren in de beleving van het totaal product. Het kan de dag/het bezoek zelfs maken of breken. 

Klik hier voor het programma 


Deelnamekosten en aanmelden

« Terug

Reacties op '"Meer rendement door betere combinatie Food & Leisure"'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2015 > september