Ook uw stem telt in de verkiezing Leerbedrijf Recreatie 2017!

leerbedrijf vh jaar 2017.jpg

Ook uw stem telt in de verkiezing voor Leerbedrijf Recreatie 2017. De drie genomineerde leerbedrijven stellen zich op onze website voor en daar kunt uw online stem uitbrengen. De jury is bij deze leerbedrijven op jurybezoek geweest waarna er een uitgebreid juryrapport is opgesteld.

De stem van de jury telt daarom voor 60% mee. De online publieksstem telt voor 30% mee en tijdens de uitreiking op de netwerkbijeenkomst voor onderwijs en bedrijfsleven op 22 maart, kan er ook nog gestemd worden. Deze stem telt mee voor 10%. Het online stemmen kan één keer per computer en is mogelijk t/m 9 maart a.s. 12.00 uur. Klik hier om uw stem uit te brengen.

Op wie kunt u stemmen?

De genomineerden voor de verkiezing ‘Leerbedrijf Recreatie 2017’ zijn bekend. In 2017 vindt de strijd plaats tussen:

  • Bospark ’t Wolfsven – Mierlo
  • Kennemerduincamping De Lakens – Bloemendaal aan Zee
  • Recreatiepark de Leistert – Roggel

Uit 19 inzendingen heeft de vakjury deze drie voordrachten genomineerd. De vakjury bestaat uit de sociale partners, vertegenwoordigers vanuit het onderwijs en het Leerbedrijf Recreatie 2016. Op 22 maart wordt de award voor Leerbedrijf Recreatie 2017 uitgereikt. De uitreiking vindt plaats bij ROC Midden Nederland in Nieuwegein en de uitnodiging daarvoor wordt via een separate e-mail verspreid.

Over de verkiezing Leerbedrijf Recreatie 2017


Elk jaar wordt de verkiezing voor ‘Leerbedrijf Recreatie’ georganiseerd in de recreatiesector. De verkiezing vormt dé erkenning voor praktijkleren in de recreatiesector. Recreatiebedrijven kunnen voor de verkiezing in aanmerking komen door voorgedragen te worden of zichzelf kandidaat te stellen. De vakjury nomineert vervolgens drie bedrijven die bezocht worden door de jury. Tijdens het jurybezoek worden de volgende criteria gehanteerd: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid van een opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan brancheactiviteiten, het vervullen van de ambassadeursrol en de opleidingsresultaten. De stemmen van de vakjury, via de website en het publiek tijdens de uitreiking bepalen samen wie de winnaar wordt.
 

« Terug