Aquaglide exclusief bij Watergames & More

Watergames en more 17458 freigestellt.pngwoensdag 19 april 2017

Watergames & More is de specialist in Aqua Fun. Na de introductie Spray Parks, begon Watergames & More met het leveren van een hoogwaardig programma waterglijbanen en met Aquaglide Platinum – opblaasbare speelobjecten voor in het water. Wist je dat Aquaglide ook voor ondernemers interessante kansen biedt?

Of je serieus bezig bent met watersport of het voor de lol erbij doet, als ondernemer wil je onderscheidend zijn. Wat is er nou mooier dan vernieuwingen en innovaties aan je klanten te kunnen bieden?

Wij willen je graag interesseren voor Aquaglide. Wat is Aquaglide?

  • Een verrassende attractie op het water met een aantrekkelijk verdienmodel.
  • Modulair systeem met opblaasbare elementen.
  • Investering is binnen één seizoen terug te verdienen.
  • Duurzaam en bestendige materialen.
  • Volledig gecertificeerd conform NEN-EN 15649 voor veilig gebruik op het water.

Voor commerciële exploitatie raden wij de Aquaparks aan. De Aquaparks zijn er in verschillende omvang, met verschillende investeringsbedragen . Het kleinste Aquapark biedt ruimte aan 50 gebruikers tegelijkertijd en het grootste Aquapark aan 200 gebruikers! De investering loopt uiteen van € 39.299,- exclusief BTW tot € 205.395,- exclusief BTW. Wij kunnen als speciale introductie en voorjaarsactie op alle Aquaparks 20% korting aanbieden op deze investering.

Om het park geheel zorgenvrij te exploiteren bieden wij ook servicecontracten aan, zodat je bij de exploitatie het park zo min mogelijk buiten gebruik hebt.

Uiteraard zijn ook voor kleinere budgetten mogelijkheden genoeg. Zo kan je met één of enkele toestellen beginnen en ieder jaar een stukje uitbreiden. Er zijn al mogelijkheden vanaf € 1.500,- exclusief BTW. 

Meer weten?

Kijk op de website van Watergames & More: www.watergamesandmore.com, of neem contact op voor advies op maat: 00 31 (0)6 29 55 66 62.

Watergames & More biedt gasten van recreatieondernemingen altijd Highest Quality Aqua Fun!

 

« Terug

Archief > 2017 > april