Seijsener ontzorgt recreatieondernemer met ICY Campsite Management

campsite management software seijsener.jpgdonderdag 20 april 2017

Efficiënt stroombeheer per plaats is voor veel recreatieondernemers een speerpunt bij het handhaven van een gezond verdienmodel en het ontzorgen van de eigen organisatie. Met ICY Campsite Management maakt Seijsener dit nu ook voor kleinere aantallen plaatsen mogelijk.
Veel recreatieondernemers kennen het ongemakkelijke gevoel dat ontstaat wanneer er geen controle is op het stroomverbruik. Men wil de gast comfort bieden, maar deze kan - met bijvoorbeeld heteluchtverwarmers - de grenzen van “fair use” overschrijden.

Het resultaat voor de recreatieondernemer kan een hoge stroomrekening zijn. Maar ook veel extra werk en ongemak door het weer moeten inschakelen van een overbelaste aansluiting.

Stroombeheer per plaats is de beste manier om ongemakken als deze te tackelen. Seijsener heeft als marktleider in de recreatietechniek bij tientallen recreatieondernemers het Kick 3000 systeem geplaatst. Hiermee worden op de PC op afstand het stroomverbruik van alle aansluitingen uitgelezen, ideaal voor afrekenen naar verbruik. Tevens is Kick 3000 een tool om het maximaal opneembare ampèrage per plaats in te stellen.

Omdat Kick 3000 minder interessant is bij een klein aantal plaatsen, heeft Seijsener het draadloze Campsite Management systeem van ICY nu in het leveringsassortiment opgenomen. Hiervoor hoeven recreatieondernemers geen aanpassingen te doen aan de infrastructuur van hun terrein. Bestaande aaansluitingen worden met behulp van zg. Campère units eenvoudig van een draadloos meet-, schakel- en zendsysteem voorzien.

Grip, gemak en verhoogde inkomsten

Vanaf dat moment kan de recreatieondernemer zijn gasten laten kiezen hoeveel stroom ze ter beschikking willen hebben. Bijvoorbeeld: 6A, 12A of 16A. Vervolgens kan men direct draadloos het stroompunt van de campingplaats inschakelen en op die hoeveelheid stroom instellen. Gebruikt een gast teveel stroom, dan wordt hij automatisch gewaarschuwd.

Doordat het systeem vertelt hoeveel stroom op een plaats geleverd mag worden, wordt voorkomen dat het elektriciteitsnet op de camping overbelast wordt.

Energiemeteruitlezing per plaats

De functie “Energieuitlezing per plaats” maakt het afrekenen van een verbruiksperiode mogelijk; eventueel gekoppeld aan het reserverings- of boekhoudpakket. Dit is geschikt voor zowel lang verblijf (vaste gasten) als voor kort verblijf.

En om oneigenlijk gebruik van stroom te voorkomen kan de stroom op een campingplaats uitgeschakeld worden wanneer er geen gasten staan. Door middel van de koppeling met een reserveringssysteem gaat dit volledig automatisch.

Met ICY Campsitye Management haalt de receatieondernemer ook meer uit de bestaande infrastructuur. Doordat het systeem continu monitort hoeveel Ampère er beschikbaar is op de camping, weet de beheerder altijd hoeveel stroom hij of zij nog kan verkopen. Kon men in het verleden slechts 6A per campingplaats aanbieden? Nu kan men door een slimme verdeling bijvoorbeeld 2 plaatsen 4A geven en een andere 10A, afhankelijk van de behoefte van dat moment.

    

De producten

Om deze gemak brengende en inkomsten verhogende eigenschappen in alle omstandigheden te kunnen realiseren, biedt het Campsite Management systeem de keuze uit drie verschillende Campère apparaten. Alle drie hebben dezelfde functies en bevatten alles wat u nodig heeft om de stroomaansluiting van uw gast draadloos in verbinding te brengen met ICY Campsite Management. Een ontvangstunit en PC-software zijn de verdere onderdelen van het systeem. Zie voor verdere informatie de Seijsener website.

Met dit systeem kan men tegen een lage basisinvestering per aansluiting direct beginnen met besparen èn zichzelf ontzorgen.


Meer info:

info@seijsener.nl

075-6810 611

« Terug

Archief > 2017 > april