Laat u verrassen door unieke recreatieontwerpen

Instyle 18955062_129693007606174_8085003247680608101_o.jpgmaandag 19 juni 2017

Laat u verrassen door onze unieke recreatieontwerpen die Instyle Concepts in eigen huis creëert, ontwikkelt en implementeert in uw project.

Dit alles tegen van te voren afgesproken condities! Instyle Concepts is gespecialiseerd in de inrichting van recreatiewoningen. Wij ontwikkelen in samenspraak met u een uniek en spraakmakend interieur voor de inrichting van uw recreatiewoningen welke geheel voldoet aan de gestelde verhuureisen van deze tijd.

Wij kunnen als Instyle Concepts het “wauw effect” creëren!

Wij zorgen er voor dat uw gasten niet voortdurend dezelfde interieurs treffen op de verschillende vakantieparken. Elk park krijgt daardoor zijn eigen unieke sfeer en wordt daarmee aantrekkelijk voor de gasten.  Wij kunnen voor u unieke items creëren.  Kleine details die in de verhuur zeer belangrijk zijn, verliezen wij daarbij niet uit het oog.  Een unieke inrichting van een recreatiewoning staat altijd voorop. Een goed interieur zorgt tevens voor een positieve Zoover score.

De gastbeleving is voor ons zeer belangrijk en speelt een grote rol bij het ontwikkelen van het interieur van een recreatiewoning. De stijgende boekingspercentages zijn uw investering  zeker waard. Daarbij houden wij ook rekening met het eenvoudig onderhoud en schoonmaak van de interieurs.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze salesmanager Recreatie Benny Graafsma, denkt graag met u mee! Maak gerust vrijblijvend een afspraak: Benny@instyleconcepts.nl

Instyle Concepts 
www.instyleconcepts.nl
Eiffelstraat 2
8013 RT Zwolle

  

« Terug

Archief > 2017 > juni