Lobbyist Mira Levi vertrekt bij RECRON

Mira Levi toverland 02 2017.jpgdinsdag 11 juli 2017

Velen van jullie heb ik de afgelopen weken kunnen spreken over mijn aanstaande vertrek bij RECRON. Vanaf augustus ga ik aan de slag bij ondernemersvereniging FME, en ga ik me bezighouden met de belangenbehartiging van de medisch-technologische industrie in de gezondheidszorg.

Langs deze weg wil ik iedereen binnen de vereniging bedanken voor de onvergetelijke tijd. De betrokkenheid van leden bij de vereniging en de lobby voor de recreatiesector is heel bijzonder.

De vele studiedagen naar Den Haag, werkbezoek aan recreatiebedrijven en gesprekken met Kamerleden hebben de afstand tussen de politiek en de recreatiesector de afgelopen jaar ontzettend verkleind.

De komende kabinetsperiode belooft veel kansen voor de recreatiesector. De impact van de sector zal steeds groter worden voor de economie en het welzijn van mensen. En dus is het van belang dat de politiek en de recreatiesector nog meer gaan samenwerken.

Ik ga het missen; het lobbyen voor gastvrijheid, vakantie en vrije tijd!

Ik kom jullie graag nog vele malen tegen in Den Haag!

Mira Levi

Hoe gaat de lobby van RECRON nu verder?

Allereerst wensen we Mira heel veel succes in haar nieuwe uitdagende baan en betreuren we haar vertrek bij RECRON. Maar de lobby van RECRON gaat gewoon door. Vanaf augustus zal een interim-lobbyist het werk in Den Haag voortzetten. De contactgegevens van de interim-lobbyist worden snel via de site van RECRON bekend gemaakt.

Het is nu wachten op het Regeerakkoord van het nieuwe kabinet. Houd de nieuwsbrief en de site van RECRON in de gaten voor de eerste analyse van het Regeerakkoord en wat de voorgenomen maatregelen gaan betekenen voor de recreatiesector.

« Terug

Reacties op 'Lobbyist Mira Levi vertrekt bij RECRON'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.