Wereld Toerisme Event 27 september: Samen Kansen Pakken

Zonsondergang.jpgwoensdag 09 augustus 2017

ANVR, Gastvrij Nederland, NBTC, MVO Netwerk Toerisme, RECRON en VvKR, vertegenwoordigende organisaties uit de Nederlandse toerisme – en vrijetijdssector, nemen samen het initiatief om jou als ondernemer, beleidsmaker en je achterban te inspireren om tot kansrijke, toekomstbestendige en duurzame innovaties te komen. Wij bundelen onze krachten en organiseren op 27 september tijdens de Wereld Toerisme Dag een vak evenement voor jou in Utrecht.

Inspiratie en innovatie voor ondernemers en beleidsmakers
Het evenement richt zich op recreatieondernemers, senior management, beleidsmakers en DMO’s (Destination Management Organisaties) in de toerisme – en vrijetijdssector en wil iedereen bewust maken van de kansen om voorop te lopen in de wereldwijde ontwikkeling van duurzaamheid in bedrijfsleven en overheden. Kennisdeling, inspiratiesessies, praktijkvoorbeelden, maar ook praktische bouwstenen helpen jou je organisatie en beleid verder ‘toekomstproof’ te maken en daar direct mee aan de slag te gaan. Het evenement laat de kansen zien, is innoverend, inspirerend en toekomstgericht. 

Topsprekers
Je kunt rekenen op inspiratie van topsprekers. Zo brengt trendanalyticus Christine Boland op energieke wijze consumententrends en drijfveren in beeld en de kansen die dit biedt voor jou om je  business te vernieuwen. Internationale topspreker en visionair Anna Pollock blikt vooruit naar een toekomst waarin de sector waarden toevoegt. Zo stelt ze onder andere dat ‘…veel meer gekeken moet worden naar hogere netto voordelen voor de gemeenschappen die gasten ontvangen in plaats van ons te richten op volumegroei (bezoekersaantallen). Anders komt het maatschappelijk draagvlak in gevaar’. Ook laten we innoverende collega-ondernemers in debat de kansen zien die de verduurzaming van business biedt.

Opbrengst deelnemers van het event
Aan het einde van de dag ga je van het evenement naar huis met een boodschappenlijst vol ingrediënten om verder aan de slag te kunnen gaan met bestemming, beleving en ervaring met respect voor natuur, cultuur, mens en milieu. Beter voor de toekomstbestendigheid van de business en bestemmingen, het ontwikkelen van duurzaam beleid, beter en waardevoller voor ‘locals’, gasten, de omgeving en de beleving.

RECRON nodigt je nadrukkelijk uit om je te laten inspireren op woensdagmiddag 27 september bij de Social Impact Factory in Utrecht! Het mooie en inspirerende programma vind je hier terug: Wereld Toerisme Event

Aanmelden?
Meld je  hier nu aan en maak gebruik van de speciale 50% zomerkorting (de actie sluit 14 augustus). Je betaalt dan geen €75,00, maar €37,50 (ex. btw). Daarna zijn de kosten voor deelname € 50,00 (excl. btw) bij inschrijving vóór 1 september en €75,00 (excl. btw) na 1 september.

« Terug

Reacties op 'Wereld Toerisme Event 27 september: Samen Kansen Pakken'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.