De luidruchtige verkoop; durft ú het aan?

VDLRBM.PNGmaandag 09 oktober 2017

We winden er maar geen doekjes om, onze recente oproepen om uit de anonimiteit te treden, werpen vruchten af! En vandaar deze titel. Geen stille verkoop maar aandacht op brede schaal! En wij zijn er op voorbereid. U ook?

Met een binnenkort vernieuwde website, glossy pagina, een mediaplan met uitgebreide tools en keuzemogelijkheden, Social media en aandacht en content via externe landelijke vastgoed sites is er een groot bereik onder niet alleen branchegenoten maar ook letterlijk een wereld aan vastgoedinvesteerders, private Equity en buitenlandse investeerders.

Ja, ook wij hebben uw oproep niet gemist verder te kijken dan onze recreatieve horizon. Verkoop vergt voorbereiding. De keuze om dit breed te communiceren vergt ook goede communicatie met personeel en gasten. Met een bloeiende vastgoedmarkt en toenemende interesse en belangstelling voor Leisure is het tijd de bakens te verzetten. Net als uw aanpassingsvermogen om vernieuwend te investeren en onderscheidend te zijn voor uw gast is het onze uitdaging uw bedrijf onder de juiste aandacht te brengen.

Over de voors en tegens, onze aanpak en de mogelijkheden komen wij graag met u in gesprek. Dat kan anoniem... of u zet de stap door ons aan te spreken op de recreatie vakbeurs in Hardenberg op 28 tot 30 november. Wij verlagen de drempel met onveranderd oog voor uw belangen en een professionele begeleiding bij de overdracht van uw bedrijf.

« Terug

Archief > 2017 > oktober