Transitie in de markt van het online reserveren

recranet webdesign-recranet.pngdinsdag 10 oktober 2017

Momenteel vindt er een sterke transitie plaats in de markt van de online reserveringssystemen. Conventionele systemen (oude softwaretechnieken en/of software op een kantoorserver) gaan eruit. Ze zijn duur in het onderhoud, lastig te updaten, foutgevoelig en funest voor een moderne online infrastructuur. Bovendien zorgen dergelijke systemen vaak voor miscommunicatie tussen boekingsprogramma’s en websites. Dat werkt traag en slecht en zo raak je potentiële klanten kwijt.

Recranet biedt de oplossing!

Recranet is gespecialiseerd in het ontwikkelen websites en online marketingcampagnes voor toeristische organisaties. In combinatie met het volledig cloud gebaseerde online reserveringssysteem van Recranet zorgt zij ervoor dat klanten ontzorgd worden en online succes boeken. 

Alle expertises onder één dak

Recranet biedt alles onder één dak: online reserveringssysteemwebsite ontwikkeling en online marketing. De bundeling van deze expertises zorgt ervoor dat er veel tijd bespaard wordt in communicatie tussen verschillende bureaus waardoor uw kosten veel lager uitvallen. Daarbij is het voor u altijd duidelijk welke partij u moet benaderen bij vragen.

Het meest gebruiksvriendelijke reserveringssysteem

Het online reserveringssysteem van Recranet heeft de meest gebruiksvriendelijke werking van de diverse reserveringssystemen die op de markt zijn. De gebruiksvriendelijke interface zorgt voor een (bewezen) toename in boekingen omdat minder bezoekers afhaken tijdens het reserveringsproces.

Meer voordelen van het online reserveringssysteem:

  • Responsive: volledig geoptimaliseerd voor alle typen apparaten.
  • Perfect op touchscreens: swipen, sliden en geschikt voor kleine en dikke vingers.
  • Het snelste boekingsproces zonder lange laad- en wachttijden.
  • Alle boekingsinformatie overzichtelijk en duidelijk in beeld.

 

Wat zeggen klanten over Recranet

Benieuwd hoe klanten van Recranet het boekingssysteem ervaren? Bekijk diverse referenties en lees waarom men voor de samenwerking met Recranet gekozen heeft.

Meer informatie

 

« Terug

Archief > 2017 > oktober