Beter af met een Seijsener onderhoudscontract!

Seijsener Foto onderhoudscontract 2.PNGmaandag 16 oktober 2017

Veel ondernemers kiezen voor een Seijsener onderhoudscontract. Logisch, want wie voor een basiscontract kiest, is over de jaren heen beter af.

Het netto resultaat van een onderhoudscontract is minder zorgen voor uzelf, 24/7 servicegarantie en een besparing op de exploitatiekosten. Voor een vast bedrag per jaar weet u zeker dat uw installaties in perfecte conditie blijven. U komt dus minder snel voor grote verrassingen te staan en bespaart zo op onverwachte uitgaven en derving van inkomsten als er tijdens het seizoen een installatie (deels) uitvalt.

Het contract kan betrekking hebben op de complete installatie of delen ervan. Vervolgens wordt de installatie jaarlijks door één van Seijsener’s door de wol geverfde monteurs nagelopen op grote en kleine gebreken. Kleine defecten worden onmiddellijk hersteld, ingrijpender zaken met u doorgenomen.

Kortom: u bent altijd verzekerd van het tevreden gevoel van een perfect onderhouden  installatie. Voorkomen is altijd beter dan genezen en moet u toch een beroep doen op de Seijsener helpdesk? Dan krijgt u een voorrangsbehandeling.

Voor meer informatie en het afsluiten van een onderhoudscontract:

Bel 075-6810 600, of mail helpdesk@seijsener.nl


Recreatie Vakbeurs Hardenberg

TIP: ontdek de vernieuwde Seijsener webshop op www.seijsener.com of vraag naar al uw favoriete technische producten voor de recreatie bij de Seijsener stand op de Recreatie Vakbeurs te Hardenberg!

De Seijsener helpdesk: als het snel en goed moet

« Terug

Archief > 2017 > oktober