Seijsener’s helpdesk: als het snel en goed moet

Seijsener Nieuwe bedrijfskleding pand Seijsener monteurs 6.jpgmaandag 16 oktober 2017

“Je bedrijfsreputatie is zo goed als de kwaliteit van je laatst opgeleverde project”, is bij Seijsener een veelgehoorde uitspraak. Service gaat bij ons dan ook verder dan alleen een vakkundig technische oplossing. Door onze jarenlange ervaring in de recreatiebranche, kunnen wij ons als geen ander verplaatsen in de recreanten bij u op de camping of het park.

Stroomuitval door blikseminslag, een douche die geen water geeft, de slagboom die na een aanrijding niet meer omhoog gaat. Als servicespecialist in de recreatietechniek helpen wij u zo snel mogelijk weer op weg. Zo kan de Seijsener Servicedesk zelfs op afstand inloggen om het probleem direct te verhelpen. Blijkt toch een bezoek ter plaatse nodig? Dan plant de helpdesk direct een afspraak met de juiste gespecialiseerde servicemonteur voor u in.

Wij begrijpen het belang van een goed werkende installatie voor het verblijf van uw gasten.  Of dit nu gaat om de elektra of drinkwaterinstallaties, de bijbehorende meetsystemen of het volledige CAI en WIFI-netwerk waar uw gasten dagelijks gebruik van maken.  Onze gemotiveerde medewerkers staan elke dag voor u klaar om optimale service te bieden, op ieder denkbaar vlak.

Ook de beste service?

Sluit vandaag nog een onderhoudscontract af.

« Terug

Archief > 2017 > oktober