Ellington's, het nieuwe merk voor de beste boxsprings en matrassen

Uw bed professional ellingtons.jpgdinsdag 17 oktober 2017

Stuk voor stuk topproducten met een moderne afwerking, waarbij ook rekening gehouden is met de eisen van de professionele verblijfsaccommodatie. Design, kwaliteit, hygiëne, slaapcomfort zijn allemaal terug te vinden in de Ellington’s producten.
Voor wie dat wenst zijn er ook brandvertragende meubel- en matrasstoffen beschikbaar. Een ruime variatie aan boxsprings, matrassen en topmatrassen vormen samen een topcollectie.

Boxsprings zijn de laatste jaren gemeengoed geworden in hotels en andere verblijfaccommodaties. Echter zijn veel niet berekend op het intensieve gebruik van bedden in hotels en bungalowparken en sneuvelen vaak al vroegtijdig. Alle Ellington’s boxsprings hebben een extra sterk frame en worden gedragen door sterke boxspringpoten die d.m.v. een solide verbinding voor jarenlang zorgeloos slaapcomfort zorgen.

Matrassen zijn er ook in vele soorten. Echter niet iedere matras is geschikt voor professioneel gebruik. Alle Ellington’s matrassen zijn dat wel. Stuk voor stuk geproduceerd voor jarenlang intensief gebruik. Bescherming van uw kostbare matrassen met behoud van slaapcomfort is belangrijk. Iedere gast wil schoon slapen en wil niets weten of merken van bedwantsen en huisstofmijt. Vraag Uw Bed Professional om professionele oplossingen. In een compleet beddenprogramma mag een goede topmatras natuurlijk niet ontbreken. Ook hierin is genoeg te kiezen binnen het Ellington’s programma.

Waarom Ellington’s?

De wereld verandert en de mens verandert mee. Informatie en bronnen zijn steeds vaker openbaar en dat maakt ons slimmer en kritisch. Bewust van onze gezondheid en welvaart stellen we steeds meer eisen aan de producten die we kopen. Duurzaam en eerlijk geproduceerde goederen die bijdragen aan het welzijn van de mens genieten een toenemende interesse.

Als producent en leverancier van professioneel slaapcomfort bevinden wij ons permanent in een proces van creativiteit en innovatie. Door het streven, om kwalitatief betere en mooiere producten te maken, is innovatie een continue proces geworden binnen onze organisatie. Dit is dan ook één van de pijlers waarop Uw Bed Professional gebouwd is.

Om het voor de klant duidelijk te maken dat er een onderscheid is tussen goede basis producten en producten van hoogwaardige kwaliteit en afwerkingen, hebben wij een label/merk gecreëerd om deze Premium hotelbedden te kenmerken: Ellington’s.

Ellington staat voor eerste klas producten met een hoge kwalitatieve afwerking en uitmuntend slaapcomfort. Dit kan omdat wij kiezen voor de beste grondstoffen, die aan de strengste normen moeten voldoen. Zo zijn wij ervan overtuigd en bent u ervan verzekerd dat Ellington’s een topmerk is.

Wilt u meer weten over de Ellington’s Premium Hotelbeds?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u graag kennis laten maken met dit unieke product.

Uw Bed Professional BV
Luxemburgstraat 5
5171 PK Kaatsheuvel
T 088-3322310
advies@uwbedpro.nl

 

« Terug

Archief > 2017 > oktober