Recreatie Vakbeurs ' Een blik op de toekomst'

recreatievakbeurs 2017.JPGdinsdag 31 oktober 2017

Alle recreatieondernemers zijn van harte uitgenodigd om gratis naar de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg te komen op 28,29 en 30 november. Deze beurs is groter dan ooit! Met zeven sfeervol aangeklede beurshallen en meerdere thema-pleinen is alles te vinden waar het hart van de recreatieondernemer sneller van gaat kloppen.

Recreatie Vakbeurs is daarmee uit haar regionale jasje gegroeid en wordt dit jaar landelijk gepositioneerd. Met een record aantal deelnemers en een ruime verdubbeling van de beursoppervlakte mag u deze énige beurs van de Benelux niet missen. Naast beleving en netwerken, staat kennis op doen centraal. Elke dag is er een kennisprogramma met diverse sessies. 

Met deze persoonlijke registratiecode kunt u gratis e-tickets aanvragen: 61600051803 

Trendtour: een kijkje in de keuken van...
Op woensdagochtend 29 november vertrekt een mooie Amerikaanse schoolbus vanuit Evenementenhal naar een drietal vooraanstaande succesvolle ondernemingen binnen de regio. De volgende bedrijven hebben zich aan deze tour gecommitteerd. Familiepark Krieghuusbelten, IJreka Speeltoestellen en Moderna Textielservice. Altijd al een kijkje in de keuken willen nemen? Bekijk hier het complete programma van de trendtour. Voor slechts € 45,- kunt u erbij zijn. Boek snel,want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. 

« Terug

Reacties op 'Recreatie Vakbeurs ' Een blik op de toekomst''

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2017 > oktober