Doe mee met de promotieactiviteiten van Go Barneveld 2018

fietsen veluwemaandag 13 november 2017

Afgelopen week is het toeristisch seizoen Barneveld 2017 sfeervol afgesloten bij kampeerterrein De Harskamperdennen in Kootwijk. In 2017 zijn diverse promotieactiviteiten georganiseerd om dag- en verblijfstoerisme naar o.a. Barneveld te stimuleren.
Wilt u zich ook, samen met de andere ondernemers profileren en daarmee zichtbaar(der) worden voor de toerist? Doe mee met Go Barneveld 2018 en vraag het promotiepakket aan.

Sfeervolle afsluiting toeristisch seizoen 2017

Circa 100 ondernemers waren bij de sfeervolle afsluiting van het seizoen. Hans Steenbergen van Food Inspiration bracht een prikkelend verhaal over wat eten en drinken kan betekenen voor de positionering van een regio en/of plaats. Ondernemers konden ervaringen uitwisselen en diverse "verspartners" (van Sligro) boden (locale) culinaire hapjes aan.

Een filmische sfeerimpressie is terug te zien op www.gobarneveld.nl

Doe mee met Go Barneveld 2018

Ook in 2018 gaat Go Barneveld door met gerichte promotieactiviteiten om het dag- en verblijfstoerisme naar Barneveld en de diverse dorpskernen te stimuleren. Voor een overzicht zie de bijlage; u kunt zich ‘online’ inschrijven via www.gobarneveld.nl 

ZiN Inspiratielab

Op zoek naar innovatieve oplossingen en inspiratie(zie bijlage). Speciaal voor Go Barneveld partners biedt Sligro 25% korting voor elke horecaondernemer bij deelname aan één van de trainingen in eenZiN Inspiratielab. Schrijf je in op sligro.nl/ZiN en vermeldt de kortingscode GOBARNEVELD. De actiekorting is éénmalig geldig tot 31 maart 2018.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Brochure ZiN Inspiratielab.pdf630.9 kBapplication/pdfdownload
pakketten 2018 Go Barneveld.pdf1.9 MBapplication/pdfdownload

« Terug

Archief > 2017 > november