TV creëert meerwaarde voor uw bedrijf

Videma logo - nieuw jan 2018.jpgwoensdag 10 januari 2018

Het zakelijk vertonen van tv-programma's heeft een enorme vlucht genomen. In veel bedrijven en instellingen biedt tv extra mogelijkheden voor ontspanning, informatie en amusement. TV biedt meerwaarde voor het bedrijf. Maar als u tv-beelden zakelijk vertoont, zorg er dan voor dat u toestemming heeft van de rechthebbende makers. Via RECRON ontvangt u ledenkorting op de auteursrechten.

Het zakelijk vertonen van tv-programma's heeft een enorme vlucht genomen. In veel bedrijven en instellingen biedt tv extra mogelijkheden voor ontspanning, informatie en amusement. TV biedt meerwaarde voor het bedrijf. In het bedrijfsleven, de horeca, de zorg, het onderwijs. En op tal van andere plekken. TV verrijkt de klantbeleving, toont goed gastheerschap, veraangenaamd de wachttijd en versterkt de bedrijfsformule. 

TV aan op uw bedrijf? Dan heeft u een licentie nodig

Als u tv-beelden zakelijk vertoont, zorg er dan voor dat u toestemming heeft van de rechthebbende makers. Want als u tv-beelden vertoont in een zakelijke omgeving mag dit volgens de Auteurswet alleen indien u toestemming heeft van de programmamakers, zoals omroepen en producenten. U regelt die toestemming met een licentie van Videma. De vergoedingen die Videma jaarlijks bij zakelijke gebruikers incasseert worden aan de tv-makers uitgekeerd. 

Bereken uw licentie op maat: ga naar videma.nl

N.B. Naast de RECRON branchekorting van 33,3% ontvangt u, als RECRON-lid, ook nog 15% korting.

« Terug

Archief > 2018 > januari