Doe de gratis Cyber Risico Scan op veilig zakelijk internetten

cyber risico scan.jpgdinsdag 06 februari 2018

Net als bij vrijwel al uw collega’s in onze branche spelen internet en de digitalisering van onze maatschappij een grote rol in uw bedrijfsvoering. Het biedt immers mooie kansen om onze klanten nét dat beetje extra service te bieden. Maar al deze nieuwe mogelijkheden brengen ook verantwoordelijkheden met zich mee. Wist u dat u aansprakelijk bent wanneer de privacy van klanten of medewerkers geschonden wordt als gevolg van een inbraak op uw computersystemen? Dat kan enorme financiële schade opleveren, om nog maar te zwijgen van de reputatieschade die op de loer ligt.

Uit onderzoek onder RECRON-leden bleek dat veel ondernemers al maatregelen nemen tegen cybercrime, maar dat er ook nog veel verbeteringen mogelijk zijn. De toename van cybercrime is namelijk het grootst binnen het mkb, en daar hoort uw bedrijf ook bij! Het is dus tijd om uw bedrijf te wapenen tegen cybercriminelen. Een betere beveiliging begint met inzicht in de huidige stand van zaken. Doe daarom de gratis risicoscan op Veilig Zakelijk Internetten

Veilig Zakelijk Internetten
In korte tijd weet u hoe de zaken ervoor staan en kunt u met uw IT-partner eventuele kwetsbaarheden aanpakken.

Normaal gesproken kost deze risicoscan 300 euro, maar doordat MKB-Nederland en de overheid het belangrijk vinden dat het Nederlandse mkb goed beveiligd is, is de scan nu tijdelijk gratis. Laat deze kans dus niet liggen om inzicht te krijgen in uw huidige staat van security.

Doe de gratis Cyber Risico Scan

Wat wil je nog meer weten over cybercrime/-secure? 

  • Welke vormen van cybercrime zijn er?
    Een virus kent inmiddels iedereen wel, maar cybercriminelen zitten niet stil en hebben de afgelopen jaren geavanceerde trucjes bedacht om uw onderneming waardevolle data te ontfutselen. Zorg dat u de verschillende vormen kent, zodat u weet hoe u zich ertegen kunt wapenen.
  • Zo wapen je je tegen cybercriminaliteit
    Wist u dat het helemaal niet zo moeilijk is om uw onderneming tegen cybercriminaliteit te wapenen? Er is een aantal maatregelen die u kunt treffen om uw onderneming en waardevolle bedrijfsinformatie zo goed mogelijk te beveiligen tegen aanvallen van binnen- en buitenaf.
  • Hoe cybersecure is het mkb eigenlijk?
    Hoe staat het eigenlijk met de beveiliging van computers en systemen in het mkb? De Haagse Hogeschool voerde een omvangrijk onderzoek uit en kwam tot een aantal opvallende cijfers.

Meer informatie of contact via

info@veiligzakelijkinternetten.nl
Veilig Zakelijk Internetten

Veilig Zakelijk Internetten is een gezamenlijk initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland, gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Justitie en Veiligheid.

« Terug

Archief > 2018 > februari