Ledenbijeenkomst Loosdrechts Plassengebied HISWA- en RECRON-leden

Loosdrechts Plassengebied ondertekenaars.jpg

Ondertekenaars gebiedsakkoord Loosdrechts Plassengebied

dinsdag 06 februari 2018

Eind vorig jaar hebben HISWA Vereniging en RECRON de handtekening gezet onder het Gebiedsakkoord Oostelijke Vechtplassen en wij blijven ook in de (nabije) toekomst zeer betrokken bij de verschillende (uitvoerings)projecten. Omdat deze projecten voor de verblijfsrecreatie- en watersportbedrijven van groot belang zijn en er ook door de bedrijven inspanningen geleverd moeten worden, willen wij leden in het gebied via een informatieve ledenbijeenkomst graag verder informeren.

Vanuit provincie Noord-Holland zal projectleider Dion Ket een toelichting geven op verschillende projecten, zoals het baggeren van de plassen, nieuwe vaarverbindingen en de recreatieboulevard.

Ook is er aandacht voor de wedstrijd ‘Icoon van de Oostelijke Vechtplassen’, het aanstellen van een Gebiedsloods voor de komende jaren en het actualiseren van bestemmingsplannen, zodat die beter gaan aansluiten op de vraag en trends en ontwikkelingen in onze sector.

Uitnodiging 21 februari 2018

Wij zien u graag op woensdag 21 februari 2018 om 10.00 uur in restaurant Heineke (Oud-Loosdrechtsedijk 166) in Loosdrecht

Aanmelden via

helling@recron.nl

Meer informatie

Arthur Helling
Regiomanager Noord-Holland

 

« Terug

Archief > 2018 > februari