ZwembadBranche Congres 2018: ‘De toekomst van de zwembranche’

Zwembadbranche.gifdonderdag 08 maart 2018

Op 28 maart vindt het jaarlijks ZwembadBranche Congres plaats en zal de zwembranche weer worden geïnspireerd door een mooie line up van sprekers en diverse workshops. Dit jaar staat het congres in het teken van de toekomst: is jouw zwembad futureproof? En natuurlijk is deze dag zoals altijd ook een mooie gelegenheid om weer even bij te praten met oude en nieuwe collega’s.

Laat je inspireren

Tijdens het ZwembadBranche Congres kun je je weer volop laten inspireren.

Dit jaar hebben we André Kuipers en Richard van Hooijdonk op het programma staan, als geen ander kunnen zij een blik werpen op de toekomst. Wat staat ons straks te wachten en hoe kunnen wij daar alvast op inspelen?

Daarnaast zal Ronald Wouters van NL Actief de ervaringen van de fitnessbranche met ons delen. Hoe bereiden zij zich voor op de toekomst en hoe weten zij zich te profileren als centrale hub in het lokale beweegaanbod?

Workshops

En natuurlijk staan er ook weer diverse workshops op het programma. Medewerkers, gastvrijheid, marketing en privacybeleid: waar moet de zwembranche voor de toekomst rekening mee houden?
Tussendoor is er uiteraard nog de nodige ruimte om collega’s te ontmoeten.

Kortom een dag waar inspiratie, netwerken en kennisdelen de boventoon zullen voeren. Heb jij je nog niet aangemeld, maar ben jij net als jouw collega’s benieuwd naar de sprekers en uiteenlopende workshops?

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden: www.zwembadbranche.nl/congres.

« Terug

Archief > 2018 > maart