Een goed interieur zorgt voor een positieve Zoover score

InnStyle 9-11-2017 Anouk Forest Luxe.jpgwoensdag 04 april 2018

De eerste indruk van een recreatiewoning en het interieur zijn erg belangrijk voor een nieuwe gast. Het is zo eenvoudig om met een geringe inspanning een prachtig effect te creëren met comfort en uitstraling die de huurder niet overal zal tegenkomen. Als de gast dit zo ervaart, dan is er echt sprake van een “vakantiegevoel”.

Wanneer er vervolgens ook nog goed is nagedacht over de gebruiksvriendelijke elementen in de woningen, dan stemt dat de gasten zeer tevreden. “Gastbeleving”. Dit zal zijn weerslag hebben in herhalingsbezoeken en voorkeursboekingen en daardoor een beter rendement. Stelt u zich eens voor dat u degene bent  die de woning gaat huren. Kijk eens kritisch om u heen. Wilt u op de ‘erfstukjes’ zitten van de eigenaar? Vast niet.

Laat uw recreatiewoningen eens compleet onder handen nemen door de vakmensen van Instyle Concepts. Zij weten als geen ander wat er zich afspeelt in de Europese vakantieparken. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends op interieurgebied. Daarnaast creëren ze interieurs waarbij je de buiten omgeving van de woning binnen in het interieur opnieuw ervaart. Van Beach, Maritime tot Forest. Dit alles afgestemd op een intensief (verhuur) gebruik. Zij maken gebruik van de beste producten die tegen een stootje kunnen, maar bijvoorbeeld ook brandvertragend en/of vuilafstotend zijn. Wat denkt u van lichtdichte gordijnen op de slaapkamer en kwaliteitsmeubelen, dat komt het woongenot toch zeker ten goede?

Dat is een investering die u in de verhuur zeker terug zal verdienen en waar uw gast u positief op zal beoordelen! Een goed interieur zorgt tevens voor een positieve Zoover score. Uw verhuuropbrengsten zullen u daarna zeker verrassen!

Metamorfose van een recreatiewoning, een goede investering voor een beter rendement. 

Vrijblijvende afspraak

Maak eens vrijblijvend een afspraak met Benny Graafsma de recreatie specialist van Instyle Concepts.
Het team van Instyle Concepts denkt graag met u mee.
www.InstyleConcepts.nl

 

 

 

« Terug

Archief > 2018 > april