Raak je doelgroep met een duidelijke belevingsvideo

Paardenkreek.JPGwoensdag 13 juni 2018

Laat video voor je werken en overtuig bezoekers om te boeken. Binnen enkele seconden breng je een duidelijk beeld naar voren over de faciliteiten, de gezellige sfeer, verschillende accommodaties maar ook de ligging van het park! Maak gebruik van deze zomeractie: jouw unieke sfeervideo al vanaf € 985,-

Zomerkorting: sfeervideo inclusief luchtopnames vanaf € 985,-

  • Hele dag op locatie (8 uur)
  • Nabewerking & montage (5 uur)
  • Volledig bewerkte video
  • Circa 1:30 minuut beeldmateriaal
  • Full-HD (4k gefilmd)
  • Rechtenvrij

Meer dan alleen een filmpje

Een goede bedrijfsvideo is meer dan een filmpje. Het is een commerciële tool die op meerdere kanalen inzetbaar is. (Lees ook de blog hier over). Door video's op je website te plaatsen wordt je website veel beter geïndexeerd door Google. Naast een plekje op de homepage van je website kun je video op veel meer plekken inzetten. Toon het in verschillende sociale mediakanalen of als advertentie op externe websites. Mogelijkheden te over!

Bekijk voorbeelden van Noordwijk Vakanties, De Paardekreek en De Zeeuwse Kust

Jij bent de regisseur

Heb je zelf een duidelijk beeld over de invulling van de video en de sfeer die daar goed bij past? TOP Leverancier Holiday Media verfilmt jouw verhaal en zorgt dat de video aansluit bij de gewenste doelstellingen. Samen bepalen zij welk soort video het beste past bij de uitstraling van je bedrijf.
Meer weten? Joris vertelt het je graag!

Direct een afspraak maken: klik hier!

Holiday Media
Tel. +31 (0)73 - 627 12 40
E-mail info@holidaymedia.nl

« Terug

Archief > 2018 > juni