Bezoek de grootste internationale vakbeurs voor zwembaden en spa's

Piscine Global 2018.JPGmaandag 27 augustus 2018

Sinds 1979 is Piscine Global Europe de grootste en belangrijkste internationale vakbeurs voor zwembaden en spa’s. 22.000 professionals wereldwijd maken gebruik van de expertise van Pool Global. In 2016 werden 17.876 * bezoekers en 100 journalisten verwelkomd in Lyon om 82 nieuwe producten en 1276 merken te ontdekken in het aanbod van 596 exposanten. De Piscine Global Europe wordt beschouwd als hét unieke trefpunt voor de complete spa- en zwembadbranche. Piscine Global 2018 vindt plaats van 13-16 november 2018 in de EuroExpo te Lyon (Frankrijk).

DE VAKBEURS RICHT ZICH OP INTERNATIONALE INKOPERS

De Piscine Global Europe verwelkomt gedurende 4 dagen constructeurs, distributeurs, architecten, publieke en private instellingen van over de hele wereld. Bijna 18.000 vakbezoekers uit 98 landen kwamen naar Lyon en 2016.

  • 94% van de bezoekers was (zeer) tevreden met hun bezoek aan deze beurseditie.
  • 90% heeft de intentie om de beurs opnieuw te bezoeken in 2018.

HET BELANGRIJKSTE TREFUNT VOOR FABRIKANTEN

Bijna 600 fabrikanten presenteren een compleet aanbod van 1 276 merken, oplossingen, producten en diensten aan bezoekers. Alle sectoren van de zwembad- en spabranche zijn vertegenwoordigd, van bouw, aanleg, equipment en accessoires van privébaden, onderhoud, veiligheid & beveiliging, conditie, diensten en outdoor tot equipment en accessoires voor openbare zwembaden. Voor openbare zwembaden is er onder meer een speciale ‘village’ (forum), de aquafitness demonstraties en een speciaal lezingenprogramma als ook locatiebezoeken.

  • 85% van de exposanten was (zeer) tevreden met de Piscine Global Europe 2016, met name vanwege de hoge opkomst en kwaliteit van de bezoekers (afstemming vraag/aanbod).
  • 88% is van plan om deel te nemen aan de beurseditie 2018.

In 2018 vormt de Piscine Global Europe weer een uniek evenement met een compleet aanbod voor bouw, onderhoud en renovatie van zwembaden en spa’s voor openbaar en privé gebruik.

EVENEMENTEN EN HOOGTEPUNTEN VAN PISCINE GLOBAL EUROPE:
 

Pool Innovations
Bijna 100 innovaties en belangrijke innovaties geselecteerd door een vakjury zullen worden gepresenteerd bij de ingang van de beurs. Tijdens een gala avond op 13 november 2018 vindt de prijsuitreiking plaats.

Water Tests
Demonstratiebaden met praktijksituaties en training voor merkproducten.

Pool Design Awards
Een wereldwijde selectie van uitzonderlijke zwembadprojecten: bouwtechnieken, waterbehandeling, accessoires, liners, esthetische functies ...

Pool Academy
Een educatieve ruimte met adviezen voor winkelinrichting en verkoopbevordering, aangevuld met verschillende conferenties en ronde tafelgesprekken.

Aquafitness show
Een aangelegd zwembad dat is gewijd aan het demonstreren en testen van equipment voor zwembaden (openbaar en privé).

Public Authorities’ Day
Dag gewijd aan overheidsinstanties in het kader van een speciaal programma: technische bezoeken op locatie, conferenties, rondetafelgesprekken over openbare zwembaden… 

ONTDEK ONZE DIENSTEN, SPECIAAL VOOR U:


Conferenties
Iedere beursdag delen de meest ervaren deskundigen hun technische know-how en marketingkennis.

Speed Meeting
Maak gebruik van deze gratis Meeting Service (30 minuten per leverancier) en organiseer een bezoek dat past bij uw wensen.

Bezoekroutes
Om het bezoek gemakkelijker te maken, biedt Piscine Global Europe bezoekroutes voor verschillende thema’s

Ontvangst services
Een dienst voor zakelijk toerisme die u ondersteunt bij de voorbereiding van uw bezoek: reservering van transport, overnachting, uitgaansgelegenheden,…
 

VRAAG NU UW TOEGANGSBADGE AAN VOOR DE PISCINE GLOBAL EUROPE

Toegangsbadges voor de Piscine Global Europe kunt u aanvragen op deze link.

CONTACT IN NEDERLAND

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging van de beurs: Promosalons Nederland,  020 46 20 020 - info@promosalons.nl

https://www.piscine-global-europe.com/en

 

PISCINE GLOBAL EUROPE, ALTIJD CONNECTED!

 

« Terug