Orlando: ‘where the magic happens’! Ga je mee?

Orlando en IAAPA.JPGmaandag 27 augustus 2018

Laura Conradi, leisure-expert, organiseert een zeer bijzondere inspiratiereis naar Orlando, Florida. Een studiereis met vakgenoten om de crème de la crème op het gebied van horeca en leisure te ontmoeten. Én het geheim achter de meest succesvolle concepten uit Florida te ontdekken. De inspiratiereis vindt plaats van 8 t/m 15 november 2018. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Ook Jong RECRON haakt aan en maakt haar 45-jarige lustrumreis naar Orlando.

Wat ga je zien?

Laura heeft samen met haar collega’s kosten noch moeite gespaard om een zeer bijzondere reis samen te stellen. Van een tweedaagse behind-the-scenes bezoek aan talloze Disneyconcepten tot een bezoek aan Give Kids the world. Hier waar alles draait om het kind!En van een spannend bezoek aan familiebedrijf Gatorland tot een persoonlijke ontmoeting met Brendan O’Connor - Blogger van het jaar 2017. Een persoonlijke tour verzorgd door Margot Tejera (engineer Uiniversal), met bezoek aan projecten op Universal City Walk, waar zij aan gewerkt heeft en uiteraard ontbreekt een bezoek aan de IAAPA vakbeurs niet!

Meer informatie en volledig programma

Bekijk hier het volledige programma of meer informatie.

Ga mee!

Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in en verzeker je van een plek!Meer informatie over de lustrumreis van Jong RECRON

Klik hier voor de lustrumreis van Jong RECRON

« Terug