RECRON Zuid-Holland gaat "gluren bij de buren" in Noord-Brabant

Hartje-Groen-recreatieplas-Kiet.jpgmaandag 03 september 2018

Op 2 oktober gaat RECRON Zuid-Holland "gluren bij de buren" in Noord-Brabant. De RECRON Zuid-Holland najaarsbijeenkomst gaat als vanouds op tournee langs drie collega-bedrijven in Noord-Brabant. Met z’n allen in de bus, een dag lang, collega’s onder elkaar. Onderweg vertelt regiomanager Noord-Brabant, Arthur van Disseldorp, alles over de laatste ontwikkelingen in het Brabantse land. Ook voormalig regiomanager GerdJan Korte zal meegaan, zodat u in de gelegenheid bent ook met hem nog eens te spreken en herinneringen op te halen.

Onder het motto ‘Gluren bij de Buren’ gaat u op bezoek bij drie recreatiebedrijven: Charme Camping Hartje Groen in Schaijk, Safari Resort Beekse Bergen in Hilvarenbeek en Recreatiepark TerSpegelt in Eersel.
Uiteraard is de dag volledig verzorgd, inclusief lunch en diner. Er zijn twee opstapplaatsen in Zuid-Holland. Geeft u bij uw aanmelding via bijgaand aanmeldingsformulier aan waar u wilt instappen en op welk mobiele telefoonnummer u die dag bereikbaar bent.

Programma

 • 8.00 uur Vertrek met de bus vanaf 1 e opstapplaats: Vakantiepark Delftse Hout, Korftlaan 5 Delft. In debus wordt gezorgd voor een broodje, croissant en wat te drinken.
 • 8.45 uur Vertrek 2 e opstapplaats Carpoolplaats Ridderkerk, Op A15 afrit nr. 20 (IJsselmonde) nemennaar Kruising Schaapherderweg / S104
 • 10.15 uur aankomst Charme Camping Hartje Groen, http://www.hartjegroen.com. Udensedreef 14, 5374 RK, Schaijk. Alice en Joep Manders heten ons welkom. Eerst een kopje koffie of thee in de boshut bij de entree. Een rondleiding door Alice over het totaal vernieuwde bedrijf en gastgerichte relatie met natuurpark en gemeente.
 • 12.00 uur vertrek naar Hilvarenbeek
 • 12.45 uur Aankomst in Safari Resort Beekse Bergen, Tilburgseweg 41, Hilvarenbeek
 • 13.00 uur Lunch in Karibu Town
 • 13.45 uur Bezoek aan het Safari Resort Beekse Bergen. Slaap letterlijk tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen. Wordt één met de natuur. Wij brengen een bezoek aan de splinternieuwe vrijstaande lodges omringd door savannes, bossen en leeuwenvlakte! Een unieke
  beleving.
 • 15.45 uur vertrek naar Eersel.
 • 16.30 uur aankomst Recreatiepark TerSpegelt, Postelseweg 88, Eersel.
  Een TOP Camping in Brabant en tevens Leerbedrijf van het jaar 2018. We worden welkom geheten door de directeur, Michel Huigevoort, die een introductie en rondleiding zal verzorgen.
 • 18.00 uur Bourgondisch afscheid van het Brabantse land in Restaurant De Wijde Blick in Eersel.
  Tijdens het diner zak de regiomanager van Brabant, Arthur van Disseldorp kort ingaan op de situatie van permanente bewoning n.a.v. “de case” Fort Oranje in Rijsbergen.
 • 19.30 uur vertrek naar Carpoolplaats Ridderkerk.
 • 20.45 uur Aankomst Carpoolplaats Ridderkerk.
 • 21.15 uur Aankomst Vakantiepark Delftse Hout.

Aanmelden

Via bijgaand aanmeldformulier kunt u zich opgeven en deze kunt u mailen naar: helling@recron.nl Meldt u zich snel aan (vóór 28 september) want er is een beperkt aantal plaatsen in de bus beschikbaar en vol is vol.

Kosten

 • Eigen bijdrage RECRON-leden: € 25 (incl. BTW).
 • Eigen bijdrage TOP Leveranciers: € 45 (incl. BTW, beperkt aantal plaatsen beschikbaar)

Na aanmelding dient u de eigen bijdrage over te maken op rekening NL39 RABO 0162 166 087 van RECRON in Zeist onder vermelding van: naam Bedrijf en ‘gluren bij de buren NB’.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Aanmeldformulier Gluren bij de buren NB RECRON Zuid-Holland d.d. 02102018.doc67.5 kBapplication/msworddownload
Programma Gluren bij de buren Brabant 2 okt 2018.docx9.6 MBapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.documentdownload
Uitnodiging RECRON ZH Najaarsbijeenkomst 02102018.docx122.6 kBapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.documentdownload

« Terug

Reacties op 'RECRON Zuid-Holland gaat "gluren bij de buren" in Noord-Brabant'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018 > september