RECRON Limburg organiseert bijeenkomst in de kasteeltuinen Arcen

arcen.logo_-1024x893.pngwoensdag 05 september 2018

RECRON-Limburg organiseert op woensdagmiddag 3 oktober een ledenbijeenkomst in de Kasteeltuinen Arcen.

Programma/Onderwerpen

 1. ‘Stichting Limburgs Landschap/ Kasteeltuinen Arcen’. Onze gastheer Rob Rambachs neemt u mee in de nieuwe ontwikkelingen en de bedrijfsfilosofie van de Kasteeltuinen, als onderdeel van de ‘Stichting Limburgs Landschap’ met uiteraard een bezoek aankasteeltuinen zelf. https://www.limburgs-landschap.nl/
  “Landschap meer dan natuur alleen” is de boodschap/ de filosofie van ‘Stichting Limburgs Landschap’die van Limburg noord tot Limburg zuid actief is. Wat betekent deze Stichting voor de recreatiesector in Limburg; laat u verrassen.

 2. Ruimte-denken in recreatie’ (door Facet Architecten en Adviseurs) ‘ https://facet-aa.nl/
  In februari 2018 verscheen een blog van Facet over ‘Kamperen met pubers’: “Hierin hebben we belicht wat de onderliggende kenmerken van behoeften en wensen van jongeren zijn. Daarin werd duidelijk dat recreatieondernemers nauwelijks tot niet inspelen op de behoeften en wensen vanjongeren, omdat de kennis over de Z’er ontbreekt. In deze nieuwe blog willen wij hieraan een vervolg geven. We gaan dieper in op de verschillen tussen de generaties X, Y en Z in de guest-journey.”

 3. Feiten en fabels over Leisure leefstijlen nu de leefstijlvinder: Enkele jaren geleden heeft RECRON Leisure Leefstijlen geïntroduceerd voor de recreatiebranche. Het is een segmentatiemodel, gebaseerd op het BSR-model van SmartAgent (SAMR), dat doelgroepen segmenteert op basis van subjectieve motivaties. FACET is gespecialiseerd in toepassing van Leisure Leefstijlen. Vooral in het ontwikkelen van recreatieconcepten en de vertaling ervan naar ruimtelijke plannen. Tijdens afspraken met opdrachtgevers merkt Johan Drenth van Facet vaak dat er nog veel onbekendheid is over Leisure Leefstijlen: fabels en feiten. Het ‘Leisure leefstijlmodel’ is nu doorontwikkeld naar de ‘Leefstijlvinder’ en is daarmee weer helemaal up-to-date voor ook de ‘social-media ‘omgeving. https://www.recron.nl/leefstijlvinder2

 4. Waar staat RECRON nu als organisatie en waar gaan we heen. (Door onze nationale voorzitter van RECRON, de heer Cees Slager.)

  We hebben een turbulente tijd achter ons. De blik is weer op een gezonde toekomst gericht. Onze nieuwe voorzitter de heer Cees Slager praat u graag bij over de stand van zaken bij RECRON. Wat dit voor de regio’s en nationaal betekent. Uw nieuwe hoofdbestuur zet samen met de leden de strategische hoofdlijnen uit. De heer Slager stelt het persoonlijk contact met u bijzonder op prijs en gaat graag met u in gesprek.

  Eten en drinken

  Waar en hoe laat

  woensdagmiddag 3 oktober

  Kasteeltuinen Arcen, Lingsforterweg 26, 5944 BE. Arcen
  Ontvangst: 13:00 uur. Aanvang: 13:15 uur. Einde: 17:30 uur.

  Aanmelden

  Uw aanmelding* ontvangen we graag via: aanmeldingen@recron.nl
  *s.v.p. opgave aantal personen per aanmelding en of u van de aansluitende maaltijd gebruik wilt maken.

  Meer informatie

  Ivo Gelsing
  gelsing@recron.nl

« Terug

Archief > 2018 > september