Nieuw 'Er-op-Uit' Festival "Beleef Nederland onder één dak"

Logo EropUit Festival met website.jpgwoensdag 03 oktober 2018

Het 'Er-op-Uit' Festival is een nieuw publieksevenement en voorjaarsfestival voor binnenlandse recreatie en toerisme. Het wordt gehouden op 30 en 31 maart 2019 in de Expo Haarlemmermeer.
Dit vernieuwende festival brengt al het goede op het gebied van vrijetijdsbeleving in Nederland voor één weekend samen tijdens een inspirerend voorjaarsmoment. Het 'Er-op-Uit' Festival heeft als doel het publiek direct in contact te brengen met allerlei recreatieve en toeristische uitjes in eigen land. Deze uiteenlopende mogelijkheden worden op een attractieve manier verpakt tijdens dit aansprekende festival als voorproefje op het komende seizoen.

Een speciaal 'lente' festival als aftrap voor een nieuw recreatie en toerisme seizoen in Nederland

De geïnteresseerde bezoeker legt tijdens dit gezellige festival zijn of haar persoonlijke agenda langs de Nederlandse veelzijdigheid. Het publiek wordt optimaal geprikkeld om er-op-uit te gaan in eigen land. Het 'Er-op-Uit' Festival is daarmee het grootste en enige publieksevenement dat volledig in het teken staat van de vrijetijdsbranche in Nederland.

Het 'Er-op-Uit' Festival zet in het vroege voorjaar de binnenlandse recreatie en toerisme op de kaart

Routes, activiteiten en bestemmingen bepalen de richting die consumenten in het nieuwe seizoen kiezen voor een recreatieve of toeristische beleving in eigen land. Dit specifieke festival biedt de vrijetijdsbranche in Nederland een exclusief podium om zich direct te presenteren aan een enthousiast publiek. Alles op het gebied van vrijetijdsbeleving in Nederland staat tijdens dit speciale festival voor twee dagen centraal.

Datum en locatie

Zaterdag 30 maart en zondag 31 maart 2019
Expo Haarlemmermeer.

Deelname

De vernieuwende attractieve evenementopzet biedt participanten diverse aantrekkelijke kant en klare deelnamemogelijkheden. Extra interessant is de optie om lokaal of regionaal samen te werken. Een onderlinge samenwerking versterkt de profilering naar het geïnteresseerde publiek en biedt direct financieel en organisatorisch voordeel.

Kijk voor meer informatie op: www.eropuitfestival.nl 

« Terug

Archief > 2018 > oktober